Son dakika transfer haberi: Duyurdular! Malang Sarr, Beşiktaş ile görüştü

Özgür Koç
20.12.2023 - 15:13 | Son Güncellenme: 20.12.2023 - 15:42

Fransız basını, Premier Lig ekibi Chelsea'nin 24 yaşındaki Fransız stoperi Malang Sarr'in Beşiktaş ile transfer görüşmesi yaptığını iddia etti.

Son dakika transfer haberi: Duyurdular! Malang Sarr, Beşiktaş ile görüştü

AJANSSPOR - HABER

Devre arasında kadrosunu yapacağı takviyelerle güçlendirme planları yapan Beşiktaş'ın, adı transferde Fenerbahçe ile de anılan İngiliz ekibi Chelsea'nin Fransız savunmacısı Malang Sarr ile transfer görüşmesi yaptığı iddia edildi.  

Beşiktaş ile görüştü iddiası

Fransız basınından Foot Mercato'nun haberine göre; Chelsea'de teknik direktör Mauricio Pochettino'nun planları arasında yer almayan 24 yaşındaki futbolcunun devre arasında takımdan ayrılmayı düşündüğü ve bu doğrultuda Beşiktaş'ın yeni yönetimi ile transfer görüşmesi gerçekleştirdiği ileri sürüldü.

Temsilcileri İstanbul'a geldi

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre ise Mealang Sarr'ın temsilcileri transfer görüşmeleri yapmak üzere İstanbul'a geldi. Sabuncuoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Chelsea forması giyen Malang Sarr’ın temsilcileri transfer görüşmelerinde bulunmak için İstanbul’a geldi." ifadelerini kullandı.

Sözleşmesi 2025'te bitiyor

Sol stoperin yanı sıra zaman zaman sol bekte de görev yapan Malang Sarr, geçen sezonu Monaco'da kiralık olarak geçirdikten sonra Chelsea'ye geri döndü. Bu sezon İngiliz ekibinde forma şansı bulamayan 24 yaşındaki sözleşmesi Haziran 2025'te sona eriyor.

Kulüp düzeyinde bugüne kadar 4 farklı takımın formasıyla 176 maçta görev yapan Sarr, 4 gol ve 3 asist üretti. 24 yaşındaki futbolcu Fransa Milli Takımı alt yaş kategorilerinde 42 maçta forma giydi.

Senin için hazırladığımız haberler