Ebrar Karakurt'un ekibi finale yükselirse rakibi eski Fenerbahçeli Terzic!

Aleyna Gürgen
11.04.2024 - 23:56 | Son Güncellenme: 12.04.2024 - 00:34

Rusya Ligi'nde finale yükselen ilk ekip eski Fenerbahçe başantrenörü Zoran Terzic'in takımı Dinamo Ak Bars oldu. Ebrar Karakurt'un ekibiyle finalde eşleşme olacak mı?

Ebrar Karakurt'un ekibi finale yükselirse rakibi eski Fenerbahçeli Terzic!

Rusya Ligi'nde finale yükselen ilk ekip belli oldu. Yarı final serisinin dördüncü maçında Leningradka'yı 3-1 yenen Dinamo Ak Bars adını finale yazdırdı. 

Eski Fenerbahçeli, Rusya'da finalde

Bu akşam Rusya Ligi yarı final serisi dördüncü maçında Dinamo Ak Bars ve Leningradka karşılaştı. Kazan temsilcisi maçı 22-25, 25-21, 25-18 ve 25-13'lük setlerle 3-1 kazandı. Bu galibiyet ile yarı final serisinde skoru 3-1 yapan Ak Bars ligde finale yükseldi. Kazan temsilcisinin başantrenörlüğünü ise eski Fenerbahçe Opet başantrenörü Zoran Terzic üstleniyor. 

İlgini Çekebilir
Ebrar Karakurt'un takımı yarı final serisinde öne geçti!
Habere Git

Terzic finalde Ebrar Karakurt ile karşılaşabilir

Rusya Ligi'nde finale yükselen Dinamo Ak Bars'ın eşleşeceği ekip Lokomotiv Kaliningrad - Dinamo Moskova eşleşmesinin galibi olacak. Ebrar Karakurt'un takımı Kaliningrad, Dinamo Moskova karşısındaki yarı final serisinde 2-1 önde. Kaliningrad bir maç daha kazanıp seride üçüncü galibiyetini alırsa finale yükselecek ve Dinamo Ak Bars ile eşleşecek. 

Senin için hazırladığımız haberler