(ÖZET) Galatasaray NEF - Anadolu Efes Maç Sonucu 64-71

Ali Bozkurt
31.05.2022 - 22:07 | Son Güncellenme: 31.05.2022 - 22:27

ING Basketbol Süper Ligi Çeyrek Final mücadelesinde Galatasaray NEF ile Anadolu Efes karşı karşıya geldi. Anadolu Efes maçı kazanarak seride 2-1 öne geçti. İşte detaylar...

(ÖZET) Galatasaray NEF - Anadolu Efes Maç Sonucu 64-71

AJANSSPOR HABER

ING Basketbol Süper Ligi Çeyrek Final üçüncü karşılaşmasında Galatasaray NEF, kendi sahasında Anadolu Efes'i konuk etti. Karşılaşmayı kazanan Anadolu Efes, seride 2-1 öne geçerek finalde son maça odaklandı. İşte tüm detaylar...

 

İlk maçta tarihi fark

Galatasaray Nef, ING Basketbol Süper Ligi Yarı Final serisinin ilk maçında Euroleague şampiyonu Anadolu Efes’i kendi sahasında farka boğdu. Anadolu Efes’i 105-70 mağlup eden Galatasaray Nef, seride 1-0 öne geçti. Galatasaray NEF, oyun boyunca attığı üçlüklerle maça damga vurmayı başardı. Galatasaray Nef’te 22 sayı kaydeden Dee Bost mücadelenin en skorer ismi oldu. Ev sahibi ekipte ise Egemen Güven 15 sayı ile karşılaşmayı tamamladı.

Anadolu Efes, riske atmadı

Galatasaray Nef, ilk maçta açtığı tarihi fark sonrası 2. maç için bir kez daha Anadolu Efes'in konuğu oldu. İlk periyotlarında iki takımda farkı öne çekemese de  Anadolu Efes, 91-77'lik skorla galip ayrılarak seride durumu 1-1'e getirdi. 

Anadolu Efes, avantajı kaptı

ING Basketbol Süper Ligi Çeyrek Final üçüncü maçında Galatasaray NEF ile Anadolu Efes, Sinan Erdem Spor Salonu'nda karşı karşıya geldi. Taraftarın yoğun ilgi gösterdiği karşılaşmada ilk periyotu Galatasaray NEF, 18-15 skoru ile kazandı. İkinci periyotta ise 14-12 skorla Anadolu Efes önde kapattı. Üçüncü periyotta karşlıklı üçlük atılmaya devam edildi. son periyot öncesinde ise 20-15 skoru ile Anadolu Efes önde kapattı. Karşılaşmayı 64-71 skoru ile kazanan Anadolu Efes, seride 2-1 öne geçmeyi başardı. 

Final'de Fenerbahçe Beko bekliyor

Galatasaray NEF ile Anadolu Efes arasında oynanan yarı final maçında 3 galibiyete ulaşan takım finale yükselecek. Finalde ise Fenerbahçe Beko'nun rakibi olacaklar. 

Serinin 4. maçı ne zaman ve hangi kanalda?

Galatasaray NEF ile Anadolu Efes arasında oynanacak olan Yarı Final serisinin 4. maçının saati belli oldu. Serinin 4. maçına da Galatasaray ev sahipliği yapacak. Karşılaşma, 2 Haziran Perşembe günü Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanacak. Karşılaşma 20.30'da başlayacak ve TRT Spor Yıldız ve Tivibu Spor üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

Senin için hazırladığımız haberler