Anadolu Efes'ten gelecek sezonun ilk transferi geldi! İşte o isim...

Burak Alaca
09.05.2024 - 16:25 | Son Güncellenme: 09.05.2024 - 16:44

EuroLeague'deki temsilcimiz Anadolu Efes gelecek sezonun ilk transferinde mutlu sona ulaştı. İşte anlaşmaya varılan isim...

Anadolu Efes'ten gelecek sezonun ilk transferi geldi! İşte o isim...

AJANSSPOR-HABER

Türk Hava Yolları EuroLeague'deki temsilcimiz Anadolu Efes gelecek sezon için transfer çalışmalarına erkenden başladı. İşte Efes'in anlaştığı ilk isim...

Anadolu Efes Letonyalı yıldızla anlaştı

Chema de Lucas başta olmak üzere birçok kaynağın doğruladığı habere göre Anadolu Efes, Zalgiris Kaunas'ın uzun forveti Rolands Smits ile 2+1 yıllık anlaşma sağladı.

Anadolu Efes'ten EuroLeague ekiplerine transfer çalımı

Öte yandan 28 yaşındaki Letonyalı oyuncunun transferi ile Fransız ekibi AS Monaco ve İspanyol ekibi Valencia Basket'in de ilgilendiği iddia ediliyordu.

İlgini Çekebilir
Anadolu Efes'te yeni başantrenör resmen belli oldu!
Habere Git

Hem hücum hem savunmada sertliği ile dikkat çekti

Hem savunma hem de hücuma kattığı sertlik ile EuroLeague'in en önemli görev adamlarından birine dönüşen 2.08'lik forvet bu sezon çıktığı 31 maçta; 10.5 sayı, 4.3 ribaunt, 1.2 asist ortalamaları ile mücadele etti.

EuroLeague'e Barcelona forması ile girdi

2018-2019 sezonunda Barcelona forması ile EuroLeague sahnesine ilk kez çıkan Rolands Smits, 4 sezon Katalan ekibinin formasını giydikten sonra geçtiğimiz yıl Litvanya ekibi Zalgiris Kaunas'a katıldı.

Anadolu Efes'te koç belli oldu!

Gelecek sezon takımı kime emanet edeceği uzun süredir belirsizliğini koruyan Anadolu Efes'i takımı ligin ikinci yarısında devralan Tomislav Mijatovic ile 2 yıllık sözleşme yenilendiğini açıklamıştı.

İlgini Çekebilir
Efes evinde Bursa'ya teslim oldu!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler