Emre Belözoğlu Fenerbahçe’de tarihe geçti!

25.03.2021 - 20:35 | Son Güncellenme: 25.03.2021 - 20:54

Fenerbahçe haberleri… Erol Bulut’tan görevi devralan Emre Belözoğlu, sarı lacivertli kulüpte geçen yazdan bu yana futbolcu, sportif direktör ve teknik sorumlu olarak çalışarak ilginç bir istatistiğe imza attı. İşte detaylar...

Emre Belözoğlu Fenerbahçe’de tarihe geçti!

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe’nin sembol isimlerinden Emre Belözoğlu yaşanan flaş gelişmelerle adını bir kez daha kulüp tarihine yazdırdı. Erol Bulut’un yerine sezon sonuna kadar sarı lacivertli takımı çalıştıracak olan Belözoğlu böylelikle 1 yıl içinde 3. farklı görevine soyunacak. 

Fenerbahçe'ye futbolcu olarak geldi

Geçtiğimiz sezonun başında Medipol Başakşehir’den Fenerbahçe’ye transfer olan Emre Belözoğlu, 25 Temmuz 2020 tarihine kadar sarı lacivertlilerde futbolcu ve takım kaptanı olarak görev yaptı.

Sportif direktörlüğü kısa sürdü

Ardından profesyonel kariyerine nokta koyan deneyimli yıldız, 28 Ekim 2020 tarihi itibariyle resmen Fenerbahçe Sportif Direktörü oldu. Yaklaşık 5 aydır bu görevi yürüten 40 yaşındaki futbol adamı kısa süre içinde sürpriz bir sorumluluk daha aldı.

Eşi benzeri görülmemiş bir süreç

Sarı lacivertli kulüp, teknik direktör Erol Bulut’un ardından takımı Emre Beleözoğlu’nun çalıştıracağını açıkladı. Belözoğlu bu kararla yalnızca 8 ay içinde Fenerbahçe’ye futbolcu, sportif direktör ve teknik sorumlu olarak hizmet edip kolay kolay eşi benzeri görülmeyecek bir rekora imza attı.

Emre Belözoğlu "çocukluktan beri aşkım" dediği Fenerbahçe'ye daha önce de 2008-2012 ve 2013-2015 yılları arasında futbolcu olarak hizmet vermişti.

Senin için hazırladığımız haberler