Emre Belözoğlu kaptanlık bandını ona vermişti! Büyük düş kırıklığı...

13.01.2021 - 19:01 | Son Güncellenme: 13.01.2021 - 23:22

Son dakika Fenerbahçe haberleri... Fenerbahçe Sportif Direktörü Emre Belözoğlu, sarı-lacivertlilerin gündeminde yer alan ve merak edilen soruları yanıtladı. Emre Belözoğlu'ndan flaş bir Ömer Faruk Beyaz açıklaması da geldi. İşte detaylar...

Emre Belözoğlu kaptanlık bandını ona vermişti! Büyük düş kırıklığı...

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe’de gelecek vaad eden oyuncuların başında gelen Ömer Faruk Beyaz ayrılıyor.

Sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan genç yıldız ve ailesi ile bir süredir görüşmeler yürütülmesine karşın sonuç alınamadı.

"Büyük üzüntü içindeyim"

Ömer Faruk Beyaz ile ilgili gelişmeyi Fenerbahçe Sportif Direktörü Emre Belözoğlu, “Ömer Faruk konusunda büyük bir üzüntü içindeyim. Aslında ona hiç yapılmamış şekilde 5 yıllık bir projeyle gittik. Üzüldüğüm nokta şu; yarın bir gün Fenerbahçe tarihi anlatıldığında en genç kaptan olarak Ömer Faruk yazacak. Verdiğimiz değerin karşılığını bulamadık.” sözleri ile açıkladı.

Süper Lig'de sadece 7 dakika

Bu sezon Süper Lig’de 9 Mart’a kadroya girebilen 17 yaşındaki yetenek sadece bir karşılaşmada oyuna girip 7 dakika süre aldı.  Ziraat Türkiye Kupası’nda ise 2 maçta 75 dakika oyunda kaldı.

"Yeniden anlaşma imzalayacağız" demişti

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ise genç oyuncu ile sözleşme imzalayacaklarını belirterek, “Kendini geliştirmesi, yetiştirmesi gerekiyor. Bu sadece futbol olarak değil yabancı dil, görgü ve vizyon olarak da lazım. Emre Belözoğlu, Volkan Demirel onunla sürekli konuşuyorlar. Yönetim olarak ailesiyle bir kariyer planlaması yapacağız. Yeniden anlaşma imzalayacağız" ifadelerini kullanmıştı.

"Oynama garantisi vermiyorum"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut da genç oyuncu ile yaptığı görüşmeyi, “Geçen gün kendisiyle bizzat yüz yüze görüştüm. Ona geçen dönem sanıyorum oynama garantisi veya oynama sözü verilmiş. Çocuğun böyle bir sorunu var. Ama ben ona dedim ki, 'Ben sana oynama sözü vermiyorum. Ama şunu bil ki, benim gözümde senin Ozan Tufan’dan hiçbir farkın yok. Çalış, kendini göster, ben de gerekeni yapayım. Bir teknik adam olarak ta Avrupa’ya erken gitmeni doğru bulmuyorum. Önce burada kendini göster ondan sonra bu durum gelişimini daha iyi etkiler." şeklinde anlatmıştı.

Schalke iddiaları

Genç oyuncunun Alman Bundesliga ekiplerinden Schalke ile anlaştığı iddia ediliyor.

Senin için hazırladığımız haberler