Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'ndan Fenerbahçe Finali Yorumu

Akın Ungan
25.05.2023 - 23:58 | Son Güncellenme: 26.05.2023 - 00:05

Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde MKE Ankaragücü'nü eleyen Medipol Başakşehir finale yükseldi. Finalde Fenerbahçe'nin rakibi olan Emre Belözoğlu açıklama yaptı.

Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'ndan Fenerbahçe Finali Yorumu

AJANSSPOR HABER

Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde MKE Ankaragücü'nü 1-0 ve 2-2'lik skorlarla geçmeyi başaran Medipol Başakşehir adını finale yazdırdı. Türkiye Kupası finalinde Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek olan Boz Baykuş'un teknik direktörü Emre Belözoğlu açıklamalarda bulundu.

"Bugün onlar da bizim kadar hak ettiler"

Rakip MKE Ankaragücü'nü tebrik eden Emre Belözoğlu, "Teknik adamlık zor bir meslek. Futbolculuk çok daha kolay. Sorumluluk var. Müdahale edebildiğiniz kadar müdahale ediyorsunuz. Tolunay hocayı tebrik ediyorum. Bugün onlar da bizim kadar hak ettiler" ifadelerini kullandı.

"7-8 katkı veren oyuncu ile yollarımızı ayırdık"

Oyunu değerlendiren Belözoğlu, "Biz ne zaman golü yedik, ne zaman rakip skor üretti oyuna ortak olduk. Hatta daha üstün olan taraftık. Oyunun git gelleri var. Maçın içinde kaygılar var. Bu da çok fazla maç oynanmamızdan kaynaklanıyor. Sezon başladığından beri 7-8 katkı veren oyuncu ile yollarımızı ayırdık. Bazıları benim isteğimle ayrıldı. Oyuncularım finale kadar kaldı" dedi.

İlgini Çekebilir
Finalin adı: Fenerbahçe-Başakşehir
Habere Git

"Kupayı kazanıp, Avrupa kupalarına katılmak istiyoruz"

Sözlerine devam eden teknik adam, "İnşallah kupayı kazanıp, Avrupa kupalarına katılmak istiyoruz. Önümüzde Fenerbahçe gibi büyük bir takım var. Ama kupayı kazanmak istiyoruz. Önümüzde 15 güne yakın zaman var. En iyi şekilde hazırlanacağız" açıklamasını yaptı.

"Fenerbahçe'yi kalbimin en güzel yerinde hatırlıyorum"

Finalde eski takımı Fenerbahçe ile oynayacak olan Emre Belözoğlu, "Benim için de güzel duygular barındıracak. Orada çok güzel günler geçirdim, şampiyonluklar kazandım. Üzüntülerim, mutluluklarım çok oldu. Fenerbahçe'yi kalbimin en güzel yerinde hatırlıyorum. Ama o gün Başakşehir'in başarısı için mücadele edeceğim" dedi.

"Ben ekmek yediğim yerde her zaman karşılığını verdim"

Sözlerine devam eden Belözoğlu, şunları kaydetti: "Fenerbahçeliler'in de beni değerli bulmalarının en büyük sebebi ben ekmek yediğim yerde her zaman karşılığını verdim. Fenerbahçe'de de bunun karşılığını verdim, oynadığım tüm takımlarda da hep sevilen oyuncu oldum. O yüzden teknik adam olarak da bunu başarmak ve bu şekilde yoluma devam etmek en büyük arzum isteğim. İnşallah müzemizde olmayan bir kupayı Başakşehir'e kazandırırız"

Senin için hazırladığımız haberler