Emre Belözoğlu'ndan sürpriz telefon... Resmi görüşmeler başladı!

19.01.2021 - 14:49 | Son Güncellenme: 19.01.2021 - 14:55

Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri... Mesut Özil transferinde büyük bir yol kateden Fenerbahçe'de sürpriz transfer gelişmesi yaşandı. Fenerbahçe, Pendikspor'un 17 yaşındaki futbolcusu Atakan Müjde'yi transfer etmek istiyor. İşte Fenerbahçe - Atakan Müjde transferinde son durum... Detaylar haberimizde.

Emre Belözoğlu'ndan sürpriz telefon... Resmi görüşmeler başladı!

Süper Lig'de transfer harekatına tam gaz devam eden Fenerbahçe 1 numaralı gündemi haline gelen Mesut Özil transferinde büyük yol katetmiş durumda...

Transferin açıklanması an meselesiyken farklı mevkiler için de temaslarını sürdüren sarı-lacivertlilerin gündemi hayli yoğun.

Sarı lacivertlilerde sportif direktör Emre Belözoğlu genç futbolcu transferi için mesaiye başladı.

Belözoğlu, Pendikspor'un 17 yaşındaki futbolcusu Atakan Müjde için girişimlere başladı.

Pendikspor'dan Atakan Müjde'nin transferiyle ilgili resmi açıkma geldi...

Radyospor'da Salim  Manav'ın canlı yayın konuğu olan Pendikspor Sportif Direktörü Fevzi Layiç, "Atakan Müjde henüz 17 yaşında, yetenekli ve özgüveni yüksek bir futbolcu. Atakan'a bu sezon forma şansı verdik ve o da performansıyla isminden söz ettirmeye başladı. Atakan Müjde'yle ilgilenen kulüpler var, bizi de arayan soranlar oldu. Fenerbahçe Sportif Direktörü Emre Belözoğlu, bizim çok değer verdiğimiz dostumuz ve kardeşimiz. Emre Belözoğlu, Atakan Müjde'nin transferi için beni aradı ve tekliflerini iletti. Atakan Müjde'nin transferiyle ilgili görüşmelerimiz devam ediyor. Pendikspor'da ben, Fenerbahçe'de ise kaptan (Emre Belözoğlu) bu görüşmeleri iki taraf adına yürütüyoruz." dedi. 

Atakan Müjde kimdir?

Atakan Müjde, 25 Ekim 2003'te Sakarya doğdu. Futbola 2013'te Pendikspor altyapısında başlayan Atakan Mart 2020'de Pendikspor'da profesyonel oldu.

Merkez orta saha pozisyonunda görev alan 17 yaşındaki futbolcu bu sezon Pendikspor'da 8 maçta süre aldı. 

Atakan Gündüz'ün Pendikspor'la sözleşmesi Mayıs 2022'de sona eriyor. 

Senin için hazırladığımız haberler