Enis Destan'a İtalya'dan sürpriz talip

Özgür Koç
10.03.2024 - 15:50 | Son Güncellenme: 10.03.2024 - 16:00

Trabzonspor'da bu sezon gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çeken 21 yaşındaki forvet oyuncusu Enis Destan için flaş transfer iddiası ortaya atıldı. Detaylar haberimizde...

Enis Destan'a İtalya'dan sürpriz talip

AJANSSPOR - HABER

Trabzonspor, 2021-22 sezonun devre arasında Altınordu'dan 600 bin Euro'ya transfer ettiği Enis Destan'ı geçtiğimiz sezonu Polonya ekibi Warta Poznań'da geçirmişti. Bu sezon başından itibaren A takım kadrosunda yer almasına karar verilen genç futbolcu gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Udinese, Enis Destan için nabız yokladı

Serie A ekibi ekibi Udinese'nin, Trabzonspor'la 2028 yılına kadar sözleşmesi bulunan genç oyuncu için nabız yokladığı ve maliyet araştırması yaptığı öne sürüldü.

İlgini Çekebilir
Abdullah Avcı, Ertuğrul Doğan'dan Fenerbahçeli futbolcuyu istedi
Habere Git

Trabzonspor'un beklentisi 10 milyon Euro

Trabzonspor'un, genç oyuncu için 10 milyon Euro'nun altındaki teklifleri değerlendirmeye almayacağı ifade edilirken, İtalyan ekibinin ilerleyen günlerde resmi teklifle bordo mavili yönetimin kapısını çalacağı belirtiliyor.

8 gol, 4 asist

Bu sezon bordo mavili formayla 30 maçta forma giyen 21 yaşındaki futbolcu 8 gol ve 4 asistlik katkı verdi. Enis Destan'ın güncel piyasa değeri ise 2,5 milyon Euro.

Senin için hazırladığımız haberler