Erden Timur: "100 yıllık camia seçimde gereğini yapar"

Akın Ungan
02.05.2024 - 16:07 | Son Güncellenme: 02.05.2024 - 16:15

Galatasaray Sportif A.Ş Başkan Vekili Erden Timur, Sarı-Kırmızılı kulüpte başkanlık seçimi hakkında açıklama yaptı. Timur, gündemlerinde seçimin olmadığını kaydetti.

Erden Timur: "100 yıllık camia seçimde gereğini yapar"

AJANSSPOR HABER

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur, 1905 GSYİAD’ın düzenlediği ödül töreninin ardından açıklamalarda bulundu. Erden Timur, Sarı-Kırmızılı kulüpte başkanlık seçimi hakkında konuştu.

"Asıl iş sahadakilerin"

Erden Timur, "Yılın sporcusu ödülünde çok güzel anlar yaşadık. Tüm branşlarda herkes elinden geleni yapıyor. Bu dönem amatör branşlarda İlkin Aydın ödül aldı. Çok önemli bir isim. Hep futbol konuşuluyor diğer branşlar daha az konuşuluyor ama bunu da Galatasaray olarak dönüştürmemiz lazım eskisi gibi. Bir taraftan Muslera ödül aldı, Barış ve Mertens'e de ayrı sayfa açmamız gerekiyor. Herkes ödüle layık şeyler yapıyor. Başta Okan hocamız. Çok güzel mesajlar verdi. Ödülü herkes alsa yeridir. Tüm takım adına aldıklarını söylediler. Bu işi onlar yapıyor. Sonuçta bu işi futbolcular, hocalar, teknik ekip yapıyor. Yönetim kurulunun da çok büyük emeği var. Asıl iş sahadakilerin. Böyle günler çok önemli" dedi.

"Tek gündemimiz şampiyonluk"

Timur, "Son günlerde liste seçim konusu var. Bizim için Mayıs ayına geldi ki çiçekler açmaya başladı. Bizim ayımız. Bizim yılbaşımız Mayıs. Tek gündemimiz şampiyonluk. Şampiyonluk ayımız. Rehavete kapılmadan 4 maçımız daha var. Seçimde olup olmama meselesinin hiçbir önemi yok. Kaldı ki seçimde yönetim kurulu ve kurullar listesi ve Sportif A.Ş listesi oluyor" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Dursun Özbek’in listesi belli oldu! Erden Timur, Abdürrahim Albayrak...
Habere Git

"Bırakın biz seçim konuşmayalım"

Erden Timur, "Ben geçen dönemde seçimin son akşamı yönetim listesinde başkan yardımcısıyken bir sebeple kendim ayrılmak istemiştim. Sonra Sportif A.Ş'de görev aldım. Bu listede olup olmama meselesi tartışacağımız konu değil. Bizim için seçimin hiçbir şeyi yok. Güzel işler yapan yönetimimiz var. Başkanımız çok yoğun çaba sarf ediyor. Bırakın biz seçim konuşmayalım" şeklinde konuştu.

"Bu bizim için suni bir gündem"

Timur, "Bizim görevimiz de devam ediyor. Sportif A.Ş'nin görevi devam ediyor. Böyle bir seçim konusu yok, yönetim belirliyor. Biz atanmışlar olarak böyle bir gündem yok. Bu bizim için suni bir gündem. Başka hiçbir şey konuştuğumuz yok. Hak ederek şampiyon olma hedefinden başka hiçbir şey konuşmayalım. Galatasaray 100 yıllık camia. Herkesin çok güzel katkıları olmuştur. 100 yıllık camia seçimde gereğini yapar. Herkes müsterih olsun. Liste konusu ayrı konu ama görevimiz devam ediyor. Mayıs ayı Galatasaray'ın yeni yılıdır" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler