Erden Timur, transferde kolları sıvadı! Devre arası olmadı yazın gelecek

Orhan Gülek
07.03.2024 - 11:47 | Son Güncellenme: 07.03.2024 - 12:05

Süper Lig'de şampiyonluğun güçlü adayı Galatasaray'da Sportif A.Ş Başkan Vekili Erden Timur, devre arası transfer döneminde istediği, ancak alamadığı oyuncu için harekete geçti.

Erden Timur, transferde kolları sıvadı! Devre arası olmadı yazın gelecek

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'de geride kalan 28 haftanın ardından liderliğini sürdüren Galatasaray'da moraller yerinde. Avrupa ve Türkiye Kupası macerası sona eren sarı-kırmızılılar, bir yandan şampiyonluğa odaklanmış bir yandan da yaz transfer durumuna.

Galatasaray, Daichi Kamada'dan vazgeçmiyor

Aspor'un haberine göre orta saha mevkisi arayışlarını sürdüren Galatasaray'ın aramalarını bu bölgede yoğunlaştırırken Daichi Kamada'dan vazgeçmiyor. İstikrarlı futboluyla göz dolduran Japon oyuncu, Okan Buruk'un listesinde yer alıyor.

Okan Buruk ısrarcı, Erden Timur devrede!

Okan Buruk'un devre arasında çok istediği yıldız isim, bir türlü kadroya dahil edilememişti. Galatasaray Sportif A.Ş Başkan Vekili Erden Timur ise tecrübeli teknik adamın önerdiği futbolcu için sezon sonu bütün şartları zorlayacak.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçeli futbolcu, Avrupa maçı öncesi ülkesinde gündem oldu
Habere Git

Daichi Kamada'nın temsilcisinden Türkiye açıklaması gelmişti

Galatasaray'ın, hem geçtiğimiz yaz hem de devre arasında görüştüğü ancak transferini bitiremediği yıldız oyuncu Daichi Kamada ile flaş bir açıklama gelmişti.

Daichi Kamada'nın temsilcisi Sports Digitale'a şu ifadeleri kullanmıştı: "Türkiye'ye transfer olma şansı yok demiştim, öyle de oldu. Evet Türk takımları ile adı haberlerde geçiyor ama hala şans yok."

Daichi Kamada'nın performansı

Galatasaray, bu sezon İtalya Serie A ekibi Lazio ile 26 maçta süre bulan ve takımına 1 gol 1 asistlik katıda bulunan Japon oyuncu için sezon sonunda imkanları zorlayacak..

Kamada, çok yönlü!

Almanya Bundesliga ekibi Eintracht Frankfurt'tan transfer olan 27 yaşındaki oyuncu 10 numara mevkisinin yanı sıra merkez orta saha hattında da görev yapabililiyor.

Senin için hazırladığımız haberler