Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman için NBA iddiası

02.06.2022 - 08:43 | Son Güncellenme: 02.06.2022 - 10:01

Turkish Airlines EuroLeague’de Anadolu Efes ile üst üste ikinci kez şampiyonluğa ulaşan Ergin Ataman hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar...

Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman için NBA iddiası

Turkish Airlines EuroLeague'de Anadolu Efes ile birlikte üst üste ikinci kez şampiyonluğa ulaşarak tarihi bir başarıya imza atan başantrenör Ergin Ataman ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

Ünlü muhabirden NBA iddiası

ESPN'in en ünlü muhabirlerinden Adrian Wojnarowski'nin haberine göre; Avrupa'nın en başarılı başantrenörlerinden biri olarak gösterilen Ergin Ataman, NBA'de yardımcı antrenör adayları arasında yer alıyor.

"Hiçbir çekincem yok"

Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman, daha önce yaptığı açıklamalarda "NBA'den bir takım teklifle gelirse 'Hayır' demem. Kendime güvenen bir insanım. Avrupa basketbolunun artık NBA'i yakaladığını, NBA ayarında bir mücadelenin olduğunu düşünüyorum. Hiçbir çekincem yok. Avrupa'dan NBA'e giden Avrupalı antrenör yok, bugüne kadar böyle bir şey olmamış. Gelen olursa, oturur konuşuruz" ifadelerini kullanmıştı.

İlgini Çekebilir
Ergin Ataman'dan Galatasaray NEF maçı açıklaması! ''35 sayı..''
Habere Git

Yeni hedef lig şampiyonluğu

Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman'ın öğrencileri için sezon henüz sona ermedi. Avrupa'da üst üste ikinci kez en büyük unvanına sahip olan lacivert-beyazlılar ING Basketbol Süper Ligi yarı final serisinde Galatasaray Nef'le karşı karşıya geliyor.

A Milli Takımı da çalıştırıyor

Ergin Ataman, nisan ayında Orhun Ene'den boşalan A Milli Erkek Basketbol Takımı başantrenörlük görevine getirilmişti. Ataman, Ağustos 2024'e kadar TBF ile sözleşme imzaladı.

Senin için hazırladığımız haberler