Ergin Ataman'lı Panathinaikos BC Erdem Can'ın Göz Bebeğini Transfer Etti

Burak Alaca
10.07.2023 - 17:16 | Son Güncellenme: 10.07.2023 - 17:41

Ergin Ataman'ın çalıştırdığı EuroLeague ekibi Panathinaikos BC geçtiğimiz sezon Türk Telekom forması giyen Amerikalı guard Jerian Grant ile sözleşme imzaladı.

Ergin Ataman'lı Panathinaikos BC Erdem Can'ın Göz Bebeğini Transfer Etti

AJANSSPOR-HABER

Anadolu Efes'ten ayrılan Ergin Ataman'ın başına geçtiği Türk Hava Yolları EuroLeague ekibi Panathinaikos BC transfer çalışmalarına gaz kesmeden devam ediyor. Yunan devinin son transferi ülkemizden tanıdık bir isim oldu.

Türk Telekom'un yıldızı Panathinaikos'ta

Panathinaikos BC geçtiğimiz sezon Türk Telekom'da forma giyen 30 yaşındaki Amerikalı guard Jerian Grant ile 1 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu. Yıldız oyuncunun Yunan ekibi ile anlaştığı geçtiğimiz günlerde basına yansımıştı.

Türk Telekom'un final yolculuğunda ağırlığını koydu

Jerian Grant, Türk Telekom'un 7Days EuroCup'ta finale kadar uzanan serüveninde takıma liderlik etti. e EuroCup’ta 21 maçta forma giyen Amerikalı guard 21 maçta terlettiği Ankara ekibinin forması ile; 14.8 sayı, 6.2 ribaunt, 3.0 ribaunt, 1.3 top çalma ortalamarı ile turnuvanın en değerli oyuncusu seçildi.

İlgini Çekebilir
Atina'ya düşen yıldırım: Ergin Ataman!
Habere Git

EuroLeague'de Baskonia transferde ısrarcı oldu ama...

Jerian Grant'in ismi geçtiğimiz haftalarda Darius Thompson'u Anadolu Efes'e kaptıran İspanyol ekibi Cazoo Baskonia ile de anılmıştı fakat 1.96'lık guard transferde tercihini Ergin Ataman'ın çalıştırdığı panathinaikos BC'den yana kullandı.

İkinci EuroLeague deneyimini Ataman ile yaşayacak

Amerikalı guard daha önce 2021-2022 sezonun ilk EuroLeauge deneyimini İtalyan ekibi Olimpia Milano ile yaşamıştı. Burada 26 maça çıkan Grant beklentilerin altında kalmış ve ortalama 12 dakikada, 2.8 sayı ile mücadele etmişti.

Atina'ya yıldız yağıyor

Ergin Ataman yönetiminde yeni bir kadro oluşturan Panathinaikos BC'nin şimdiye kadar yaptığı transferlerden; Kostas Sloukas (Olympiakos), Luca Vildoza (Kızılyıldız) ve Mathias Lessort (Partizan KK) büyük dikkat çekti.

İlgini Çekebilir
Anadolu Efes yeni Dunston'ı buldu!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler