Maç sonu Ergin Ataman'dan yıldız oyuncuya büyük övgü

Orhan Gülek
02.05.2024 - 23:54 | Son Güncellenme: 03.05.2024 - 00:07

Panathinaikos, Kendrick Nunn ve Kostas Sloukas ikilisiyle Maccabi Tel Aviv'i 88-95 kazandı. Maç sonu Panathinaikos Başantrenörü Ergin Ataman açıklamalarda bulundu.

Maç sonu Ergin Ataman'dan yıldız oyuncuya büyük övgü

AJANSSPOR-HABER

THY EuroLeague çeyrek çeyrek final mücadelesinde Ergin Ataman'ın çalıştırdığı Panathinaikos ile İsrail ekibi Maccabi Tel Aviv karşı karşıya geldi. Seride 2-1 geride olan Yunan temsilcisi Panathinaikos, güvenlik nedeniyle Sırbistan'ın başkenti Belgrad'daki Aleksandar Nikolic Salonu'nda oynanan mücadeleyi 95-88 kazandı, seriyi son maça taşımayı başardı.

Maç sonu  Panathinaikos Başantrenörü Ergin Ataman açıklamalarda bulundu.

"Herkes kendini gösterdi"

Çok iyi oynadıklarını dile getiren Ataman, "Büyük karakter gösterdik. Son 6 dakikada 7 sayı geri düşmüştük. Buraya maçı kazanmaya geldik. Galibiyetin keyfini çıkarmalıyız. Ama OAKA'ya hazır olmalıyız. Çok iyi bir takımız. Herkes kendini gösterdi. OAKA'da müthiş bir atmosfer bekliyoruz. " dedi.

"Yaratıcı oyuncumuz olarak bir şeyler yarattı"

Sloukas'ın etkisine vurgu yapan Ataman, "İyi basketbol oynamalıyız. 3'üncü maçta bence fark Sloukas oldu. Yaratıcı oyuncumuz olarak bir şeyler yarattı. Geçen maça göre daha agresiftik. Şimdi rüyamız devam ediyor. OAKA'da daha farklı bir maç olacak" dedi.

Panathinaikos, Final Four umutlarını sürdürdü

Bu sonuçla Panathinaikos, seride durumu 2-2’ye getirerek Final Four umutlarını sürdürdü. Eşleşmenin beşinci ve son maçı, 8 Mayıs Çarşamba akşamı bu kez Yunan ekibinin ev sahipliğinde oynanacak.

Serinin beşinci ve son maçını kazanan taraf, adını Final Four’a yazdırmış olacak.

Sloukas ile Nunn yıldızlaştı

Panathinaikos’ta Kostas Sloukas 20 sayı, 8 ribaund, 6 asist; Kendrick Nunn 27 sayı, 3 ribaund, 4 asist; Mathias Lessort 17 sayı, 7 ribaund, 3 asist; Dinos Mitoglou 13 sayı, 4 ribaund, 2 asist ile mücadele etti.

Senin için hazırladığımız haberler