Ergin Ataman yumruklarını kaldırdı: "Avrupa şampiyonluğu için geliyoruz!"

İsa Kethüda
07.05.2024 - 23:44 | Son Güncellenme: 08.05.2024 - 00:39

Maccabi Playtika Tel Aviv'i 81-72 yenen Yunanistan ekibi Panathinaikos AKTOR, seriyi 3-2 kazanarak Dörtlü Final'e çıktı. Yunan ekibinde Başantrenör Ergin Ataman açıklamalar yaptı.

Ergin Ataman yumruklarını kaldırdı: "Avrupa şampiyonluğu için geliyoruz!"

AJANSSPOR-HABER

Basketbol THY Avrupa Ligi play-off çeyrek finalinde İsrail temsilcisi Maccabi Playtika Tel Aviv'i 81-72 yenen Yunanistan ekibi Panathinaikos AKTOR, seriyi 3-2 kazanarak Dörtlü Final'e çıktı.

Erin Ataman, Pana'yı 12 yıl sonra Final Four'a taşıdı

Başantrenörlüğünü Ergin Ataman'ın yaptığı Panathinaikos AKTOR, seriyi 3-2 kazanarak 12 yıl aradan sonra Dörtlü Final'e yükselme sevincini yaşadı. Yunan ekibini 12 yıl sonra Final Four'a taşıyan Ataman, ayrıca en çok Final Four'a kalan 9 hocadan da biri oldu.

"Final Four'a taşımayı başardık"

Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Panathinaikos BC Başantrenörü Ergin Ataman, "Maccabi basketbol takımına tebriklerimi yolluyorum. Bizi seri boyunca çok zorladılar. Ancak seriyi Final Four'a taşımayı başardık. Harika bir sezon geçirdik. Hiçbir zaman özgüvenimizi kaybetmedik, oyuncularımıza inandık.

İlgini Çekebilir
Ergin Ataman'ın Panathinaikos'u Final Four'da!
Habere Git

"Euroleague Avrupa şampiyonluğu için geliyoruz"

Bir kez daha bu yumrukları göstermek istiyorum. Türk vatandaşları için, tüm Avrupa için göstermek istiyoruz. Euroleague Avrupa şampiyonluğu için geliyoruz. Herkes görsün bu yumrukları" şeklinde konuştu.

Panathinaikos AKTOR, Dörtlü Final'de Fenerbahçe-Monaco (2-2) eşleşmesini kazanan tarafla karşılaşacak. THY Avrupa Ligi Dörtlü Finali, Almanya'nın başkenti Berlin'de 24-26 Mayıs'ta düzenlenecek.

Ergin Ataman'ın maç sonrası açıklamaları

İlgini Çekebilir
Arda Turan, Simeone'nin oğlunu istiyor
Habere Git

Ergin Ataman ve Panathinaikos takımının Final-Four sevinci!

Panathinaikos-Maccabi (Maç Özeti)

Senin için hazırladığımız haberler