Ergin Ataman'dan olay açıklama

01.03.2019 - 11:21 | Son Güncellenme: 01.03.2019 - 14:23

Ergin Ataman'dan olay açıklama

Anadolu Efes başantrenörü Ergin Ataman, kendisine ait sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Ataman, Fenerbahçe Beko ile oynadıkları Euroleague maçında taciz ve hakarete uğradığını ifade etti. 

Ergin Ataman: "Euroleague'in soruşturma başlatmasını bekliyorum"

Ergin Ataman yaptığı açıklamada, ”Dün akşam oynanan Euroleague maçında FB Ülker Arena’da bazı kişi ve grupların maç boyunca şahsıma yaptıkları taciz hakaretleri, aynı davranışların sosyal medya hesaplarımı taciz ederek devam etmesini kınıyor, bu hususta Euroleague’in soruşturma başlatmasını bekliyorum” ifadelerini kullandı. İşte Ataman'ın o paylaşımı:

Ergin Ataman, "Türk sporunun artık; hangi takım taraftarı olursa olsun edep ve adaptan yoksun, spor kültürü olmayan, sahaları ve salonları kirleten kişilerden temizlenmesi gerekiyor" dedi.

 

Ataman ayrıca, "Yeri geldiğinde kendi taraftarıma dahi bu konuda tepki vermiş biri olarak spor kamuoyunun daha hassas olmasını ve sporun güzellikleriyle, sahadaki mücadeleyle konuşulması gerektiğini ve yönetimlerin bu konuda önlem alması gerektiğini düşünüyorum. Twitter'daki açıklamam da bu manadadır" şeklinde konuştu. (Spor Arena)

Senin için hazırladığımız haberler