Erol Bedir'den Deniz Türüç, Yasir Subaşı ve Alper Potuk açıklaması

09.07.2019 - 21:02 | Son Güncellenme: 09.07.2019 - 21:02

Erol Bedir'de Deniz Türüç, Yasir Subaşı ve Alper Potuk açıklaması! Spor Toto Süper Lig ekibi Kayerispor Kulübü Başkanı Erol Bedir, Deniz Türüç ve Yasir Subaşı'nın transferi durumu hakkında A Spor'a açıklamalarda bulundu.

Bedir'in açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

"Deniz için resmi teklif tok"


Deniz Türüç ile sıkıntımız yok, kendisi bizim oyuncumuz. Burada mutlu. Başka takımlarda oynama ilgisi var, takımların da ona ilgisi var. Ama şu ana kadar kimseyle anlaşmadık. Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın başkanlarıyla görüşüyorum. Deniz'in iyi futbolcu olduğunu, kendi takımlarında görmek isteidklerini teyit ediyorlar. Deniz ispat etmiş kendini milli bir oyuncu. Şu ana kadar rakamsal resmi bir teklif boyutuna gelmedik. Karşılıklı göüşmelerin durumunda resmi bir teklf yok.

"3 başkanla pazarlık aşamasına gelmedik"

Deniz Türüç ile sözleşme imzaladığımızda çıkış bedeli 10 milyon avro yazmıştık. Bunu da speküle ettiler. 10 milyon Euro istiyor diye. Hayır oraya yazılmış bir bedelden bahsediyoruz biz. Bunu ödeyenler zaten oyuncuyu alabilir. Bunun dışında bir bedel sitemek ve belirlemek için alıcı ve satıcının bir araya gelip pazarlık etmesi lazım. Henüz 3 başkanla da pazarlık aşamasına gelmedik. "Biz Deniz'i istiyoruz, Deniz bize lazım" tamam olabilir görüşürsek anlaşırsak cümleleri buraya kadar da doğru. Ama şu ana kadar bize iletilmiş resmi bir teklif yok. Ben bu konunun birkaç gün daha devam edeceğini düşünüyorum. Teklif gelirse ya teşekkür ederiz olmaz deriz ya da kulübün menfaatleri durumunda
oturup pazarlık ederiz.

"Yasir'i Ali Koç'tan istedik"

Bir kısmı doğru. Yasir ile bildiklerini doğru. 7-8 ay önce daha Deniz konusu gündemde değilken Yasir için Ali bey ile görüştük ve istediğimizi söyledik. O zaman Ümraniyespor'un oyuncusuydu ve Fenerbahçe'ye çıkış maddesi vardı. Bunu biliyorduk. O da hocasıyla konuştu ve Yasir'i Ümraniyespor'dan alıp belli şartlarda bize vereceğini konusunda mutabık kalmıştık. Tabii Yasir'in de istemesi durumunda. Biz Yasir ile de konuştuk belli konularda mutabık kaldık. Uzun boylu bir problem çıkacağını sanmıyorum.

"Alper ile ilgimiz yok"

Deniz transfer durumu ile alakası yok Yasir'in. Alper ile ilgili ise talebimiz olmadı. Bize bir teklif de olmadı. Çok iyi bir oyuncu. Böyle bir talep gelirse onu da hocamıza sorarız. Hocamız olumlu görüş verirse, maliyeti de bizim için uygun olursa neden olmasın. Bunu da oturup konuşmak lazım.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler