Ersun Yanal: "Hiçbir şeyden çekincemiz, korkumuz yok. Bahanemiz yok"

16.09.2019 - 18:37 | Son Güncellenme: 16.09.2019 - 21:37

Ersun Yanal: "Hiçbir şeyden çekincemiz, korkumuz yok. Bahanemiz yok"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Aytemiz Alanyaspor'a deplasmanda 3-1 mağlup oldukları maç sonrası açıklamalarda bulundu.

Ersun Yanal'ın sözlerinden önemli satır başları şu şekilde:

"Bireysel hatalardan kaybettiğimiz oyun. Önemli olan bir duruş. Oyunun kazanılması için duruşu sergilemeliyiz. Bu duruş asla değişmemeli. Ne bahanemiz ne de çekincemiz var. Uzatmalardaki yediğimiz gol, ikinci yarının başındaki hatalı gol... Bunlar olabilir. Bizim hedefimiz oyununu bırakmamak. Bugün sahada bu takım var. Bu takımla uzun bir maratonda yarışacağız. Bütün oyunculara ihtiyacımız olacak. Ortaya bir karakter koymak istiyoruz. Bunu sonuna kadar götürmek istiyoruz. Önümüzde uzun süreç var. Her şey yerine oturacaktır."

Hataların sebebinin bireysel olup olmadığı yönündeki soru üzerine Yanal, hataların yapılabileceğini, bunların altına ve nasıl olduğuna bakmanın kolay olmadığını belirtti.

"Çok net bir şekilde söyleyeyim; hiçbir şeyden çekincemiz, korkumuz yok. Bahanemiz yok." diyen sarı-lacivertli takımın teknik direktörü, "Özellikle bu hatalar sonrasında oyunu bırakmanın olmaması gerektiğinin altını çiziyorum. Bu da bugün bizim kaybettiğimizin kazanımıdır. Bir daha olmayacak." ifadelerini kullandı.

Ersun Yanal, ligdeki tüm rakiplere saygı duyduklarını, hepsinin kendileri için eş değerde ve önemli olduğunu kaydetti.

"Asla oyundan vazgeçemeyiz"

Ankaragücü ve Galatasaray maçı ile ilgili soruya Yanal, şu cevabı verdi: “Bütün rakiplerimize saygı duyuyoruz. Tüm rakipler bizim için eşdeğer ve önemli. Ondan önce daha önemli maçımız var. Ankaragücü maçımız var. Biz eksik olabiliriz hata yapabiliriz ama asla oyundan vazgeçemeyiz.”

Senin için hazırladığımız haberler