Ersun Yanal istifadan vazgeçirildi

21.01.2021 - 12:27 | Son Güncellenme: 21.01.2021 - 13:28

Antalyaspor'da Başkan Ali Şafak Öztürk'ün istifasının ardından sıcak saatler yaşanıyor. 2 ay önce göreve gelen Ersun Yanal da istifanın ardından ayrılma kararı aldı. Peki Ersun Yanal görevinden ayrılacak mı, ne karar çıktı? İşte yanıtı...

Ersun Yanal istifadan vazgeçirildi

Koray GEÇGEL-AJANSSPOR

Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'da Başkan Ali Şafak Öztürk'ün ayrılmasının ardından gözler Ersun Yanal'a çevrilmişti. Ersun Yanal, Antalyaspor'dan ayrılacak mı, ne karar çıktı? Detaylar haberimizde...

Ersun Yanal istifa kararını yönetime bildirdi

Antalyaspor ile 3.5 yıllık sözleşme imzalayan Ersun Yanal, kulübün 1 numaralı ismi Ali Şafak Öztürk'ün ayrılığı sonrasında istifa etme kararını yönetime bildirdi.

Ali Şafak Öztürk vazgeçirdi

Öztürk ailesinin ortaya koyduğu proje kapsamında göreve geldiğini ve bu sebeple ayrılabileceğini bildiren Yanal’ı, bu kararından Ali Şafak Öztürk vazgeçirdi.

Ne zamana kadar görevine devam edecek?

Kırmızı-beyazlılarda yeni yönetimin belirlenmesine kadar görevde kalacağını bildiren Yanal, daha sonra yapılacak görüşmelerle birlikte yol haritasını çizecek.

Antalyaspor ligde ne durumda?

Akdeniz ekibi geride kalan 19 maçta 6 galibiyet 7 beraberlik ve 6 yenilgi aldı. 20 gol atıp 26 gol yiyen Antalyaspor ligde 25 puanla 11. sırada bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler