Ertuğrul Taşkıran ve Cenk Gönen, Denizlispor'a transfer olacak mı? Resmi açıklama!

13.06.2018 - 17:13 | Son Güncellenme: 13.06.2018 - 17:22

Denizlispor Teknik Direktörü Osman Özköylü, Yeşil -Siyahlı'ların transfer gündemiyle ilgili açıklamalarda bulundu. 

Özköylü, gündeme gelen Ertuğrul Taşkıran, Cenk Gönen, Burak Çalık ve Erhan Kartal konusuna da açıklık getirdi. 

Osman Özköylü, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu. 

İşte detaylar...

"Denizlispor daha önce çalıştığım, beni seven ve bana inanan bir kulüp. Çok fazla dostumuz var burada. Denizlispor'a zor bir dönemde gelmiştim ve başarılı olmıştum. O yüzden bana burada güveniliyor ve inanılıyor bundan dolayı çok mutluyum. Ben Aydınlı'yım, bu toprakların insanıyım diyebilirim. Bu sezonda da iddialı bir kadro oluşturarak başarılı olacağımıza dair inancım tam"

'Çok fazla transfere ihtiyacımız var'

"Şu anda takımda kalan oyuncu sayımız 6 veya 7. kiralık oyuncular kulüplerine döndü, sözleşmesi biten de çok fazla oyuncu var. Çok fazla transfere ihtiyaç var. Transfer çalışmalarımız sürüyor. Kamp dönemlerine az bir süre kaldı. Elimizi çabuk tutmamız gerekiyor. Seçimler ve Ramazan ayı işleri yavaşlatıyor. Ülkedeki siyasi belirsizlik birçok alanda işlerin yavaşlamasına sebep oluyor"

Cenk Gönen ve Ertuğrul Taşkıran, Denizlispor'a transfer olacak mı? Açıkladı!

"Cenk Gönen'le ve Burak Çalık ile bir görüşmemiz olmadı. Erhan Kartal ile görüştük ancak anlaşma sağlayamadık. Kaleye transfer düşünüyoruz. Cenk Gönen ve Ertuğrul Taşkıran'ın maliyetleri bizi aşar gibi gözüküyor.   O yüzden bu isimlerin gelecek sezon Denizlispor'da olacağını sanmıyorum. Somut bir adım olursa kamuoyuna duyururuz"

Senin için hazırladığımız haberler