Es-Es transfer yasağını kaldırıyor!

23.01.2021 - 21:30 | Son Güncellenme: 23.01.2021 - 21:40

Eskişehirspor haberleri… Eskişehirspor başkanı Mustafa Akgören yaptığı açıklamada transfer yasağını kaldırmaya çok yaklaştıklarını belirtti. Eskişehirspor transfer yasağını kaldırabilecek mi? İşte detaylar…

Es-Es transfer yasağını kaldırıyor!

TFF 1.Lig ekiplerinden Eskişehirspor’da transfer yasağının kaldırılması gündemde.

Başkan Akgören, Ankaraspor maçı öncesi ES TV’ye yaptığı açıklamada, “Transfer yasağını kaldırmaya çok yaklaştık. Müjdeli haberi en kısa zamanda taraftarımıza vereceğiz. Bizi zorlayan dosyaların birçoğunu hallettik. İnşallah transfer yasağını kaldırıp imkansızı başararak ligde kalmayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

Kırmızı-Siyahlıların başkanı ayrıca, “Transfer tahtasının açılması için 84 tane sıkıntılı dosya var. Hatırla, ikili ilişkiler ile büyük çoğunluğunu hallettik. İmkansızı başarmak üzereyiz. 15 civarında dosya kaldı. Çözülen FIFA dosyaları var. Beklenen müjdeyi verebilmek adına çok uğraşıyoruz” dedi.

Eskişehir Anadolu Gazetesi’nin haberine göre ise, Kırmızı-Şimşekler bu hafta içinde transfer yasağını kaldırıp daha önce görüşme yaptığı oyunculara imza attıracak.

Öte yandan Eskişehirspor taraftarları, bugün saat 20:00 itibariyle, kulübün transfer tahtasını açılabilmesi adına futbolculardan gelmesi gereken imzaların toplanması için Twitter’da #BuİmzaKalplere adıyla bir hashtag çalışması başlattı.

Senin için hazırladığımız haberler