Eski Beşiktaşlı Loris Karius Newcastle United'a Transfer Oluyor

Ali Bozkurt
08.09.2022 - 16:04 | Son Güncellenme: 08.09.2022 - 16:06

Beşiktaş'ın Liverpool'dan kadrosuna kattığı ve yollarını ayırdığı Loris Karius yeniden İngiltere futboluna dönüyor. Newcastle United, Karius'u transfer etmek üzere...

 Eski Beşiktaşlı Loris Karius Newcastle United'a Transfer Oluyor

AJANSSPOR HABER

2018/2019 sezonunda Beşiktaş'ın Liverpool'dan 2 sezonluğuna kiralık olarak kadrosuna kattığı Loris Karius hayal kırıklığı yaratmıştı. Geçen sezon Liverpool'da süre şansı bulamayan Karius'u İngiltere'nin iddialı kulübü transfer etmek üzere... 

Newcastle Yolunda

 İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre Newcastle United, Loris Karius'u transfer etmek istiyor. İngiltere'de yaz transfer dönemi bitti fakat kulüpler serbest oyuncularla sözleşme imzalayabiliyor. Şu an kulüpsüz olan 29 yaşındaki kaleci Newcastle United ile anlaştı, çok yakında sağlık kontrollerinden geçmesi bekleniyor. 

Saç baş yoldurmuştu

Beşiktaş'ta geçirdiği 2 sezonda yediği hatalı gollerle taraftara saç baş yolduran Karius siyah beyazlı ekiple çıktığı 67 maçın 14'ünde kalesini gole kapamış geriye kalan maçlarda ise 95 gol yemişti.

 

Pandemi döneminde Beşiktaş'la sözleşmesini fesheden Karius kariyerinde 248 maça çıktı, bu maçların 79'unda kalesini gole kapayan Karius 318 tane de gol yedi.

 

Newcastle'a transfer olmaya hazırlanan Alman kalecinin Trasfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 1.50 milyon Euro. 

Senin için hazırladığımız haberler