EuroLeague devi Anadolu Efesli uzunları transfer radarına aldı!

Burak Alaca
10.05.2024 - 19:09 | Son Güncellenme: 10.05.2024 - 19:26

EuroLeague'deki temsilcimiz Anadolu Efes'in yıldız oyuncuları önemli bir ekibin radarına girdi. Dev kulübün yaz aylarında oyuncular için transfer girişiminde bulunması bekleniyor. İşte detaylar...

EuroLeague devi Anadolu Efesli uzunları transfer radarına aldı!

AJANSSPOR-HABER

Türk Hava Yolları EuroLeague'deki temsilcimiz Anadolu Efes'in uzun rotasyonundan önemli isimlere Maccabi Tel Aviv'in ilgi gösterdiği öne sürüldü.

İsrail ekibinden Efesli yıldızlara kanca

Chema de Lucas'ın haberine göre Maccabi Tel Aviv, Anadolu Efes'in sezon sonuna kadar Yukatel Merkezefendi'den kiraladığı 24 yaşındaki Amerikalı pivot Daniel Oturu'nun durumunu yakından takip ediyor.

Öte yandan İspanyol gazeteci Alex Reyes'in haberine göre ise İsrail ekibi Anadolu Efes bir diğer uzunu Tyrique Jones'u da transfer listesine ekledi.

İlgini Çekebilir
Transfer yarışında Anadolu Efes, Fenerbahçe'yi solladı!
Habere Git

Efes ile sözleşmesi devam ediyor

26 yaşındaki Amerikalı Jones sezon başında Türk Telekom'dan Anadolu Efes'e katılırken 2 yıllık bir sözleşmeye imza atmıştı. 

Anadolu Efes uzun rotasyonunu bulamadı

Bu sezon uzun rotasyonunda sıkıntlar yaşayan temsilcimizde 34 maça çıkan Tyrique Jones; 7.2 sayı, 4.3 ribaunt ortalmaları ile katkı verirken, sezon ortasında takıma katılan Oturu ise 22 maçta 7.2 sayı, 3.9 ribaunt ortalamaları ile mücadele etti.

Efes ve Fenerbahçe istedi İtalya'ya gidiyor

Maccabi Tel Aviv'de sezon sonu sözleşmesi bitecek pivot Josh Nebo'ya Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes'in de ilgisi olduğu biliniyordu. 26 yaşındaki oyuncu İtalyan ekibi Olimpia Milano ile 2 yıllık bir anşalma sağladı.

Senin için hazırladığımız haberler