EuroLeague'de Ergin Ataman ve Panathinaikos'a ceza!

Burak Alaca
29.04.2024 - 22:05 | Son Güncellenme: 29.04.2024 - 22:23

EuroLeague yönetimi Ergin Ataman ve takımı Panathinaikos BC'ye Maccabi Tel Aviv'e karşı oynanan play-off serisinde yaşananlar nedeniyle ceza verdi.

EuroLeague'de Ergin Ataman ve Panathinaikos'a ceza!

AJANSSPOR-HABER

Türk Hava Yolları EuroLeague yönetimi koç Ergin Ataman ve takımı Panathinaikos BC'ye Maccabi Tel Aviv serisinde yaşanan olaylar nedeniyle ceza verdi.

EuroLeague'den Ergin Ataman'a ceza

EuroLeague internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, Ergin Ataman'a play-off'lardaki ilk maçta hakem kararlarıyla ilgili yaptığı açıklamalar nedeniyle 30 bin avro, ikinci karşılaşma öncesi medyaya karşı yükümlülüklerini yerine getirmediği gerekçesiyle de 5 bin avro para cezası uygun görüldü.

EuroLeague'den Panathinaikos'a da ceza geldi

Öte yandan Panathinaikos'a play-off ilk müsabakasının ardından hakem performanslarına ilişkin yapılan kulüp açıklamaları sebebiyle 30 bin avro para cezası verildi.

İlgini Çekebilir
Shane Larkin Efes için Fenerbahçe'nin büyük teklifini reddetti
Habere Git

Panathinaikos Başkanı bir geldi pir geldi

Maccabi Tel Aviv karşısında oynanan 2. maçı salondan takip eden Panathinaikos BC Başkanı Dimitris Giannakopoulos saha kenarında hakemlere kurduğu baskı ve salonda sigara içmesi ile dikkat çekti. Ayrıca kulüp başkanı bu maçta 2 yıl sonra takımını salonda takip etti.

Seri 1-1 Final Four için nefesler tutuldu

OAKA'da oynanan ilk iki maç sonunda takımlar arasında 1-1'lik bir eşitlik ortaya çıktı. Karşılaşmanın 3. ve 4. maçları Maccabi Tel Aviv'in ev sahipliğinde Sırbistan'da oynanacak.

Senin için hazırladığımız haberler