Eyüpspor, Gerson Rodrigues ve Olivier Thill'i Transfer Etti

İsa Kethüda
30.03.2022 - 18:09 | Son Güncellenme: 30.03.2022 - 18:14

Transfer haberleri... TFF 1. Lig takımlarından Eyüpspor, Vorskla Poltava’dan Olivier Thill ve Dinamo Kiev’den Gerson Rodrigues’i transfer etti. Detaylar.

Eyüpspor, Gerson Rodrigues ve Olivier Thill'i Transfer Etti

AJANSSPOR-HABER

TFF 1. Lig ekiplerinden Eyüpspor, Vorskla Poltava’dan Olivier Thill ve Dinamo Kiev’den Gerson Rodrigues’i sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattığını açıkladı.

Rodrigues: "Yeniden Türkiye'de olduğum için çok mutluyum"

İmza sonrası konuşan Rodrigues, ‘’Yeniden Türkiye'de olduğum için çok mutluyum. Tesisleri ve kulübün enerjisini çok beğendim. Gönülden oynamak için geldim.’’ dedi. 

Thill: "Umarım Eyüpspor’u Süper Lig’e çıkarırız"

Thill ise, "Çok mutluyum, takıma yardım etmeye geldik. Umarım Eyüpspor’u Süper Lig’e çıkarırız ve kulüp tarihine adımızı yazdırırız.’’ ifadelerini kullandı.

Bilindiği üzere, Gerson Rodrigues 2020 sezonunda MKE Ankaragücü'nde kiralık olarak forma giymiş ve çıktığı 11 maçta 6 gol, 2 asist ile oynamıştı. 26 yaşındaki sol kanat oyuncusunun ismi o dönem 4 büyük takımla da anılmıştı.

Stancu ile yollar ayrıldı

Öte yandan, Transfermarkt sitesinde yer alan bilgilere göre; Thill ve Rodrigues'i kadrosuna katan Eyüpspor kontenjanda yer açmak için ilk olarak Bogdan Stancu ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı.

Senin için hazırladığımız haberler