Fenerbahçe ve Galatasaray'ın yabancı sayıları sınırı aştı! İşte gitmesi beklenenler

Akın Ungan
05.09.2023 - 10:35 | Son Güncellenme: 05.09.2023 - 10:44

Yaptıkları transferlerle dikkat çeken Fenerbahçe ve Galatasaray'ın kadrosundaki yabancı sayısı sınırı aştı. Takımdan ayrılması beklenen yabancı futbolcular belli oldu.

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın yabancı sayıları sınırı aştı! İşte gitmesi beklenenler

AJANSSPOR HABER

Yaz transfer sezonu boyunca kadrosuna kattıkları futbolcular ile dikkat çeken Fenerbahçe ve Galatasaray, Trendyol Süper Lig ve Avrupa'da başarı hedefiyle yoluna devam ediyor. Ezeli rakipler, yıldız transferle kadrolarını güçlendirdi. Fakat iki takım da Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından belirlenen yabancı sayısı sınırını aştı.

Fener'in 17, Cimbom'un 16 yabancısı var

TFF, takımların kadrolarında en fazla 14 yabancı uyruklu futbolcu bulundurabileceğini belirlemişti. Fenerbahçe, yaptığı transferlerle yabancı sayısını 17'ye, Galatasaray ise son olarak Tanguy Ndombele ve Davinson Sanchez'in imzasıyla bu sayıyı 16'ya yükseltti.

İki takım da 14'e düşmek zorunda

Fenerbahçe ve Galatasaray, kadrolarında yer alan yabancı sayısını 14'e düşürmek zorunda. Buna göre ayrılması beklenen futbolcular belli oldu.

İlgini Çekebilir
Galatasaray-Erzurumspor hattındaki "danışıklı satış iddiası"nda sürpriz tanık!
Habere Git

Fenerbahçe'den ayrılması beklenen yabancılar

Fenerbahçe''nin en az 3 yabancı futbolcu ile yollarını ayırması gerekiyor. Miguel Crespo, Joshua King, Luan Peres, Omar Fayed ve Lincoln Henrique, Sarı-Lacivertli takımdan gönderilmesi gündemde olan isimler.

Galatasaray'dan ayrılması beklenen yabancılar

Galatasaray'ın ise en az 2 yabancı futbolcusu ile yollarını ayırması gerek. Sarı-Kırmızılılar'a veda etmesi beklenen isimler şu şekilde: Sergio Oliveira, Fredrik Midstjö ve Leo Dubois.

Senin için hazırladığımız haberler