Falcao, kariyerini nerede bitirecek?

03.12.2020 - 16:20 | Son Güncellenme: 03.12.2020 - 16:29

Fenerbahçe ve Beşiktaş ile şampiyonluk yarışında olan Galatasaray'ın golcüsü Radamel Falcao, beklentilerin altında kaldı. Falcao'nun geleceği merak konusu olurken, Kolombiyalı golcünün transfer planı ortaya çıktı. Falcao, Galatasaray'dan ayrılacak mı, kariyerini nerede bitirecek? İşte detaylar...

Falcao, kariyerini nerede bitirecek?

Burhan Can TERZİ-AJANSSPOR

Galatasaray’da Radamel Falcao 5 Kasım’dan bu yana takımla antrenmanlara çıkmıyor. Üst adalesinden sakatlanan futbolcunun çok daha önce sahalara dönmesi beklenirken, hâlâ özel antrenman yapması keyifleri kaçırmaya devam ediyor.

Falcao kendini koruma altına aldı

Geçen sene de çeşitli sakatlıklarından dolayı oynamayan Kolombiyalı futbolcu karantina süreci sonrası Gaziantep FK maçında sakatlanmış ve yine kendini koruma altına almıştı.

Falcao'nın kariyer planı

Falcao’nun bu tavrının sebebi kariyer planı. Falcao kariyerinin sonunu Amerika Birleşik Devletleri’nde yapmak istiyor.

Falcao'nun maliyeti ve Galatasaray'ın planı

Sarı-kırmızılıların da artık sabrı taşarken ocak ayında yolların ayrılması hedefleniyor. Bonuslarla 7 milyon Euro maliyeti bulunan Falcao’nun, ocak ayında satılmasına yönelik çalışmalar başladı.

Falcao bu sezon kaç gol attı?

El Tigre lakaplı Radamel Falcao, bu sezon ligde 6 maçta 393 dakika süre aldı ve 5 gol 2 asistlik performans sergiledi. Falcao geçen sezon ise Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası ve Şampiyonlar Ligi olmak üzere toplam 22 maçta 11 gol 1 asistlik performans sergilemişti.

Senin için hazırladığımız haberler