Galatasaray'da Falcao ile fesih görüşmeleri başladı!

25.08.2021 - 21:20 | Son Güncellenme: 26.08.2021 - 09:36

Galatasaray, Radamel Falcao'nun kontratını feshedecek mi? Takımda düşünülmeyen Babel'e teklif var mı? Mostafa Mohamed'i Fransız kulüpleri istiyor mu? İşte detaylar...

Galatasaray'da Falcao ile fesih görüşmeleri başladı!

Burhan Can TERZİ - AJANSSPOR

 

Morutan hamlesiyle beraber 9'uncu transferini imza atan Galatasaray'da satış gündemi de hız katarken, Marcao'nun vedası kapıda. Peki, Radamel Falcao; Ryan Babel ve Mostafa Mohamed'le de yollar ayrılacak mı? 

Brezilyalı stoperin satışından yüksek gelir bekleyen sarı-kırmızılılar takımdaki maaş yükünü de azaltmaya çalışıyor. Bu noktada yaklaşık iki aydır Galatasaray yönetiminin yollarını ayırmaya çalıştığı Falcao'ya teklif gelmedi.

O da anlaşmak istiyor

Sarı-kırmızılılarda fesih için kararlı olduklarını oyuncuya iletti. Kolombiyalı yıldız da artık uzlaşma aşamasına geldi. Galatasaraylı yetkililerle, Falcao arasında fesih görüşmeleri başladı. Sarı-kırmızılılar iki tarafın da mutlu olacağı bir anlaşmayla bu defteri kısa sürede kapatmayı hedefliyor.

"Babel'e de teklif gelmedi"

Galatasaraylı yöneticiler Ryan Babel için de henüz teklif gelmediğini ifade ederken, "Feghouli ile Diagne'nin satışı daha kolay. Ancak bu form durumlarından sonra bu iki ismi satmak da zor bir karar olur" diye bilgi verildi.

Fransızların Mostafa'ya ilgisi doğru

Galatasaray yönetimi, Mostafa Mohamed'e Fransa Ligi'nde ilgi olduğunu doğruladı. Satılma ihtimali de hiç azımsanmayacak düzeyde

Senin için hazırladığımız haberler