Fatih Akyel: "Ersun Yanal bu kadroya güvendiği için gelmedi, gelecek sene..."

21.12.2018 - 19:51 | Son Güncellenme: 21.12.2018 - 16:59

Fatih Akyel: "Ersun Yanal bu kadroya güvendiği için gelmedi, gelecek sene..."

Futbolculuk döneminde Galatasaray ve Fenerbahçe formaları giyen, günümüzde ise teknik direktörlük yapan Fatih Akyel, her iki takımın gündemini değerlendirdi. Akyel, Ersun Yanal konusunda flaş sözler söyledi.

Radyospor’da yayınlanan Gün Ortası programında Emrah Karalinç’in sorularını yanıtlayan Fatih Akyel’in açıklamalarından Ajansspor’un derledikleri şu şekilde;

"Ersun Yanal'ın gelmesi takımı canlandıracaktır"

Fenerbahçe’nin ligde hedefi kalmadı. Sadece sezonu geçirip, gelecek sezona bakacak. Ersun Yanal’ın gelmesi takımı canlandıracaktır. Yeni bir kan değişimiyle takım toparlanır. Ama çok ileri gidemez. Fenerbahçe açısından kupa hariç, iddiasız bir sezon olacak.

"Gelecek sene sil baştan yapabilir"

Devre arasında Fenerbahçe’nin çok fazla transfer yapacağını düşünmüyorum. Çünkü hedefleri kalmadı. 1-2 transfer yapıp, ligi olabildiğince yukarıda bitirmeye çalışacaklar. Fakat; gelecek sene çok farklı olur. Sil baştan yapabilir.

"Sıfırdan bir Fenerbahçe yapmak için geldi"

Ersun Yanal bu kadroya güvendiği için gelmedi. Sıfırdan bir Fenerbahçe yapmak için geldi. Bu kadrodan birçok ismin sezon sonunda gönderileceğini düşünüyorum.

"Her şeyi Comolli'ye bırakmayacaklardır"

Ali Koç, Comolli’ye çok güveniyor. Yanal ve Comolli bence uyum içinde olabilir. Volkan Ballı’nın görevi önemli. Bu köprüyü sağlayacaktır diye düşünüyorum. Güzel bir oluşum çıkaracaklardır. Yüzde yüz her şeyi Comolli’ye bırakmayacaklardır.

"Galatasaray zor bir kura çekti"

Galatasaray bence UEFA Avrupa Ligi’nde zor bir kura çekti. Benfica iyi bir takım. Galatasaray gidebildiği yere kadar gidecek. Gönül ister ki finale kadar gitsin. Şartlara ve kadroya baktığınızda bu mümkün değil.

"Terim devreyi bekliyor, 1-2 transfer olacaktır"

Galatasaray, UEFA’da bu kadroyla çok ileri gidemez. Gitmesini isterim ama çok zor görünüyor. Verilen cezalar da Galatasaray’ın ahengini bozdu, yara aldı. Devre arası kampında Fatih Terim takımı toparlayacaktır. O da devreyi bekliyordur. 1-2 transfer olacaktır.

"Trabzonspor'un kadrosu şampiyonluk için yetersiz"

Trabzonspor’un kadrosu şampiyonluk için yetersiz. Şampiyon olmak için 2-3 tane transfer yapmaları gerek. Ligin ikinci devresi zor geçiyor. Eğer gerçekten de şampiyon olmak istiyorlarsa bu bence gerekli.

Senin için hazırladığımız haberler