Fatih Akyel, Sneijder'i topa tuttu!

25.05.2017 - 14:33 | Son Güncellenme: 25.05.2017 - 14:33

Fatih Akyel, Sneijder'i topa tuttu!

AJANSSPOR ÖZEL- Galatasaray'ın efsane oyuncusu ve en son Kocaeli Birlikspor takımında teknik direktörlük görevinde bulunan Fatih Akyel, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu.

Gündeme dair özel açıklamalarda bulunan Fatih Akyel'in röportajından satırbaşları şu şekilde:

'Nazillisporlu yöneticiler ile görüşeceğim'

"Geçtiğimiz sezon final oynadık. Bu sezon Kocaeli Birlikspor'da maddi sıkıntılara rağmen oyuncularımızla birlikte iyi bir sezon geçirdik. Play-Off'ta kaybettik. Nazillisporlu yöneticiler bizi istediklerini ilettiler. İlerleyen günlerde görüşmemiz olacak. Telefonda bir görüşmemiz oldu. Birkaç teklif daha var. Teklifleri değerlendireceğiz. Gelecek yıl bu ligde kalırsam hedef takımda olmak istiyorum"

 

'TFF 1.Lig'de çalışmak istiyorum'

"TFF 1. Lig takımlarından teklifler var. Temas halinde olduğumuz takımlar var. Hedefim Süper Lig, bu yıl TFF 1. Lig'de çalışmak istiyorum"

'Türkiye bunları kaldırıyor'

"Türkiye'de bir gerçek. Teknik direktörlük için lobi ve çevrenizin olması gerekiyor. Antrenörlükte Türkiye'de kural bu. Türkiye'de alt liglerde başarılı olan hocalar üst liglerde olmuyor. TFF 1. Lig'de kötü bir teknik adamın birkaç hafta sonra Süper Lig'de olduğunu görüyoruz. Başarısız antrenörlerin çevresini kullanarak üst liglere gittiğini görüyoruz. Türkiye bunları kaldırıyor"

'Galatasaray yönetimi gitmeli'

"Galatasaray yönetimi şu anda başarısız ve Galatasaray hak etmediği bir yerde. Oyuncu ve teknik adam tercihleri yanlış. Yönetim çok değişik şeyler yapıyor. Galatasaray yönetimi başarısız ve bana göre başarısız yönetim gitmelidir. Galatasaray çok kötü günler yaşıyor ve ilerisi daha kötü"

'Sneijder Galatasaray'a zarar veriyor'

"Galatasaray yönetiminin oyuncu tercihleri kötü. Hatayı hatayla kapatıyorlar. Sneijder gitmeli. Sneijder tam anlamıyla performansını sergilemiyor. Sneijder Galatasaray'a zarar veriyor"

'Hagi mi, Sneijder mi?'

"Sneijder çok lüks yaşıyor. Aldığı paranın hakkkını vermiyor.  Hagi mi, Sneijder mi? Bence bütün Galatasaray taraftarı Hagi yanıtını verir. Sneijder 10 maç oynamıyor, 2 maç oynuyor ve her şey unutuluyor. Kimse kendini kandırmasın Sneijder Galatasaray'ın oyuncusu değil"

YASAL UYARI: BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler