Fatih Akyel'den Belhanda hakkında flaş sözler...

17.09.2018 - 18:09 | Son Güncellenme: 17.09.2018 - 18:17

Eski Milli Futbolcu Fatih Akyel, Galatasaray'ın Faslı oyuncusu Belhanda hakkında gündem yaratacak açıklamalarda bulundu.

Fatih Akyel'den Belhanda hakkında flaş sözler...

Eski Milli Futbolcu Fatih Akyel, Galatasaray'ın Faslı oyuncusu Belhanda hakkında gündem yaratacak açıklamalarda bulundu.

Fatih Akyel, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu. İşte detaylar...

 

Galatasaray - Kasımpaşa maçı yorumu

Sözlerine Galatasaray - Kasımpaşa maçını değerlendirerek başlayan Fatih Akyel, "İlk yarı ortada geçti. Her iki takım da kontrollü oyun oynadı. İlk yarıda özellikle Galatasaray'da forvet ve kanat oyuncuların defans arkasına koşuları dikkat çekti. İkinci yarının hemen başında Kasımpaşa'nın bir tane etkili pozisyonu vardı, sonrasında Galatasaray'ın golleri peşpeşe geldi ve maç koptu. Kasımpaşa'nın performansını bu sezon çok beğeniyorum. Kasımpaşa böyle oynadığı sürece üst sıraları zorlayacaktır" dedi.

Ozan Kabak sözleri

Sarı Kırmızılı takımın genç oyuncusu Ozan Kabak'tan da bahseden Akyel, "Ozan bu şekilde devam ederse Galatasaray'ın stoperi olacaktır. Galatasaray'ın altyapısından böyle bir futbolcunun çıkması beni mutlu etti. Ozan biraz daha tecrübe kazandığında çok daha iyi olacaktır" diye konuştu.

'Belhanda, Galatasaray için yetersiz'

Belhanda hakkında ise Fatih Akyel, "Belhanda, Galatasaray için yetersiz. Wesley Sneijder'dan sonra gelecek isim Belhanda olmamalıydı. Belhanda'nın önemli maçlarda daha sakin olması lazım. Belhanda'nın önemli karşılaşmalarda sahneye çıkıp maç kazandığını hiç görmedim. Sneijder'dan sonra gelecek 10 numara Belhanda olmamalıydı. Galatasaray'ın devre arasında acilen 10 numara transfer etmesi lazım. Belhanda'yla olmaz" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler