Fatih Terim ile yolların ayrılacağı tarihi açıkladılar! İşte tazminatı...

Özgür Koç
05.05.2024 - 18:02 | Son Güncellenme: 05.05.2024 - 18:19

Yunan basınınin Panathinaikos Teknik Direktörü olan Fatih Terim ile olan iddiaları sürüyor. Tecrübeli hocanın ayrılık tarihi ve tazminatını duyurdular. İşte detaylar...

Fatih Terim ile yolların ayrılacağı tarihi açıkladılar! İşte tazminatı...

AJANSSPOR - HABER

Aralık 2023'te Yunan ekibiyle 1.5 yıllık anlaşma sağlayan Fatih Terim, AEK ve Aris yenilgileriyle şampiyonluk yarışından uzaklaştı. 

Gelecek sezon takımın başında olmayacak iddiası

Yunan medyası Aris yenilgisinin ardından Panathinaikos'un Fatih Terim'le yollarını ayırabileceğini öne sürmüştü. Panathinaikos yetkilileri ayrılığın gündemde olmadığını belirtmişti. Yunan basını ise tecrübeli hocayla ilgili iddialarını sürdürerek, bu sezonun Fatih Terim önderliğinde sona ereceğini fakat gelecek sezon takımın başında olmayacağını ileri sürdü.

Teknik direktör arayışları başladı

Metrosport'ta yer alan habere göre Panathinaikos Başkanı Giannis Alafouzos, Fatih Terim'in yerine gelecek sezon için teknik direktör arayışlarına başladı.

Haberde, "Fatih Terim şampiyonluk hedefiyle geldiği Yeşiller'in başında çıktığı 25 maçta 14 galibiyet, 6 beraberlik ve 5 yenilgi alırken, Panathinaikos Yunanistan Kupası finalinde Aris'i bekliyor. Bununla birlikte, Terim'in 25 Mayıs'ta dümende olmayacağı açık bir ihtimal gibi görünürken, kesin gelişmeler önümüzdeki günlerde Giannis Alafouzos önderliğinde netlik kazanacak." ifadelerine yer verildi.

Fatih Terim'in tazminatını duyurdular

Yunanistan'dan Sportdog'da yer alan habere göre Panathinaikos, yeni sezonda devam etmek istemediği Fatih Terim'le yollarını ayırırsa tecrübeli teknik adama 1.1 milyon Euro tazminat ödeyecek.

25 maçta 14 galibiyet aldı

26 Aralık'ta Panathinaikos'a imza atan Fatih Terim, Yeşiller'in başında 25 maçta görev yaptı. Tecrübeli teknik adam bu karşılaşmalarda 14 galibiyet, 6 beraberlik ve 5 mağlubiyet elde ederek 1.92'lik puan ortalaması tutturdu. Terim yönetimindeki Panathinaikos, Yunanistan Kupası finaline yükseldi ve finalde Aris'le karşılaşacak.

Senin için hazırladığımız haberler