Fatih Terim: "Bakasetas yarın gelecek"

İsa Kethüda
21.01.2024 - 23:43 | Son Güncellenme: 21.01.2024 - 23:57

Transfer haberleri. Yunanistan Ligi takımlarından Panathinaikos teknik direktörü Fatih Terim, Anastasios Bakasetas'ı transfer ettiklerini resmen açıkladı.

Fatih Terim: "Bakasetas yarın gelecek"

AJANSSPOR-HABER

Yunanistan Süper Ligi etkiplerinden Panathinaikos teknik direktörü Fatih Terim, Asteras'ı sahalarında 2-0 mağlup ettikleri karşılaşma sonrası Trabzonspor'da forma giyen Anastasios Bakasetas ile ilgili flaş açıklamalarda bulundu.

"Ritmimizi bulduk ve rakibe şans vermedik"

Asteras Tripoli maçı sonrası basın toplantısında konuşan Terim, "Zor bir rakibe karşı oynadık. İlk yarı mükemmel değildik ama ikinci yarıda daha iyiydik. Gol attık ancak daha fazlasını yapabilirdik. Ritmimizi bulduk ve rakibe şans vermedik.

Hakem konusunda şunu söylemek istiyorum: İkinci yarıda oyunun oynanmasına yardımcı oldu ve durdurmadı. Topla oynayan takımlar için oyununun durmaması çok önemli" dedi. 

İlgini Çekebilir
Fatih Terim'li Panathinaikos durdurulamıyor!
Habere Git

"Zor durumlarda sahada mücadele etmeniz gerekiyor"

Açıklamalarına devam eden Terim, "Dostlarım, şampiyonluğu kazanmak istiyorsunuz ve 100 bahaneniz var. Zor durumlarda sahada mücadele etmeniz gerekiyor. Zor günler mutlaka olacaktır, ancak bununla nasıl başa çıkacağınızı bilmelisiniz. Yedek kulübesinde ve sahadakilerin de aynı şeyi hissetmesi gerekiyor. Sakatlanan birinin yerine oyuna giren herkes bu fırsattan yararlanmalıdır.

"Sakatlıklara bahane bulmuyorum"

Bazen skorda kendimizi geride buluyoruz, bunu düzeltmemiz gerekiyor. Sakatlıklara bahane bulmuyorum. Eğer kaybedersek mazeret göstermeden oynayarak kaybetmiş olacağız. Rakibimizi tebrik edip işimize bakacağız. Zaten Panathinaikos her zaman ilk altı içinde yer alacak. Şampiyon olabilmemiz için bu zor durumların üzerinden gelmemiz gerekiyor aksi halde amacımıza ulaşamayız" şeklinde konuştu.

"Vitor Hugo geldi, Bakasetas da yarın gelecek"

Bakasetas transferi hakkında konuşan Terim, "Vitor Hugo geldi, o da bizimle birlikte içerideydi. Bakasetas da yarın gelecek. Ben Galatasaray'da görev yaparken o Trabzonspor'da oynuyordu. Dolayısıyla birbirimizi çok iyi tanıyoruz. Kendisi de bize hazır olduğunu söyledi. Bugün Trabzonspor ile son maçına çıktı. Onlara da teşekkür ediyoruz" diyerek sözlerini tamamladı.

İlgini Çekebilir
Erden Timur: "Hiçbir güç bize engel olamaz!"
Habere Git

Bakasetas'ın Panathinaikos'a maliyeti

Öte yandan Yunan basınında yer alan bilgilere göre Anastasios Bakasetas'ın yarın saat 20.15 civarlarında Yunanistan'da olacağı belirtildi. Bakasetas'ın, Panathinaikos ile 2026 yazına kadar sözleşme imzalayacağı ve yıllık maaşının net 1.5 milyon Euro üzeri ve içinde de bonusların yer alacağı ifade edildi. Ayrıca transferin toplam maliyetinin de 5 milyon Euro'yu bulacağı kaydedildi.

Senin için hazırladığımız haberler