TFF, Türkiye'nin konuştuğu maç için şike incelemesi başlattı! Şut dahi yok...

Ali Bozkurt
29.04.2024 - 09:50 | Son Güncellenme: 29.04.2024 - 15:39

TFF 2. Lig'de oynanan Ankaraspor - Nazilli Belediyespor maçında şike iddiası gündeme geldi. Türkiye Futbol Federasyonu, Türkiye'nin konuştuğu maç için şike incelemesi başlattı. İşte detaylar...

TFF, Türkiye'nin konuştuğu maç için şike incelemesi başlattı! Şut dahi yok...

AJANSSPOR HABER

TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta oynanan Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike yapıldığına dair iddialar gündeme geldi. Bilerek şutların çekilmediği iddiası sonrası CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuz Yılmaz, konuyu ele aldı ve açıklama yaptı.

Deniz Yavuz Yılmaz sosyal medyadan paylaştı

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuz Yılmaz olaya dahil olup bir açıklama paylaştı. Yılmaz, ''Bugün 2.Lig Beyaz Grup’ta oynanan Ankaraspor-Nazillispor maçı için kulüplerin beraberlik sonucu üzerinde uzlaşarak sahaya çıktıkları görülmektedir. Zira maç boyunca iki takımın kalesine doğru düzgün şut bile çekilmemiştir. Bu durum hayatın ve futbol tarihinin olağan akışına aykırıdır.'' dedi.

''Maçın incelenmesi gerekiyor''

Açıklamasına devam eden Yılmaz, ''Bunun bir sonucu olarak Zonguldak Kömürspor küme düşürülmüştür. Maçın mutlaka incelemeye alınması gerekiyor! Konunun takipçisi olacağım!" dedi.

Maçın berabere bitmesiyle yaşananlar

Maçın berabere bitmesi sayesinde:

• Ankaraspor play-off oynamayı garantiledi.

• Nazilli Belediyespor ligde kalmayı garantiledi.

• Zonguldak Kömürspor küme düştü.

İşte maçın istatistikleri

İşte maçın 90 dakikası

TFF inceleme başlattı

Anadolu Ajansı'nın geçtiği son dakika bilgisine göre Türkiye Futbol Federasyonu, Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçıyla ilgili TFF inceleme başlattı.

Şike iddiaları üzerine harekete geçen Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Kurulu yapacağı incelemede iddiaları doğrular nitelikte bulgulara ulaşırsa TFF Yönetim Kurulu, dosyayı Etik Kurulu'na sevk edecek.

Senin için hazırladığımız haberler