Fatih Terim'e mağlubiyetin ardından bir şok daha! Röportaj verdiği sırada...

Özgür Koç
29.04.2024 - 10:50 | Son Güncellenme: 29.04.2024 - 11:17

Yunanistan Süper Lig'i play-off şampiyonluk grubunda sahasında Aris'e 1-0 yenilen Panathinaikos'ta teknik direktör Fatih Terim, mağlubiyetin ardından röportaj verdiği sırada şok bir tekpiyle karşılaştı. İşte detaylar...

Fatih Terim'e mağlubiyetin ardından bir şok daha! Röportaj verdiği sırada...

AJANSSPOR - HABER

Yunanistan Ligi'nde normal sezonu 4. sırada bitirdikten sonra play-off şampiyonluk grubunda mücadele eden Fatih Terim'in teknik direktörlüğünü yaptığı Panathinaikos, üst üste iki maçta aldığı sonuçlarla taraftarlarını üzerek, şampiyonluk yolunda büyük yara aldı.

Pana, AEK'nın ardından Aris'e de yenildi

Fatih Terim'in öğrencileri, play-off'ta geçen hafta deplasmanda AEK'a 3-0 mağlup olduktan sonra 8. haftada dün akşam sahasında Aris'i konuk etti. Sahaya mutlak galibiyet hedefiyle çıkan yeşil beyazlılar, şampiyonluk grubunda sondan ikinci sırada bulunan Aris'e 1-0 mağlup olarak şampiyonluk yolunda ikinci büyük darbeyi aldı.

Cep telefonunu fırlattı

70 yaşındaki tecrübeli çalıştırıcı Aris karşılaşması sırasında sinirlerine hakim olamayarak cep telefonunu yere fırlattı.

Röportaj sırasında taraftarlar yuhaladı

Öte yandan yenilgi nedeniyle büyük bir moral bozukluğu yaşayan Fatih Terim'e ikinci şok Panathinaikos taraftarlarından geldi. Terim maçın ardından yayıncı kuruluşa sahada röportaj verirken tribünlerde yer alan yaklaşık 2 bin kadar taraftar, tecrübeli hocayı yuhaladı.

Röportajı kısa tuttu

Fatih Terim, taraftarların da protestosu nedeniyleyayıncı kuruluşa kısa bir açıklama yaparak "Büyük bir avantajı kaybettik. Maçta çok erken geriye düştük. Çok üzgünüm. Ligde dev bir avantajı kaybettik" dedi.

Taraftarların hedefinde Terim var

Yunan basınından SDNA'nın haberine göre; Panathinaikos taraftarlarının, şampiyonluktan uzaklaşılmasında 1 numaralı sorumlu olarak Fatih Terim'i gördüğü vurgulandı.

Panathinaikos 3. yengilsini aldı

Fatih Terim yönetimindeki Panathinaikos, play-off şampiyonluk grubunda şu ana kadar oynadığı 8 maçta 5 galibiyet ve 3 yenilgi elde etti. Yeşil beyazlılar Aris yenilgisiyle 71. puanda kaldı. 

İşte şampiyonluk grubunda son puan durumu: 

1- AEK Atina - 75 puan
2- Panathinaikos - 71 puan
3- PAOK - 71 puan (1 maçı eksik)
4- Olympiakos - 70 puan (1 maçı eksik)
5- Aris - 52 puan
6- Lamia - 35 puan

Panathinaikos'un kalan maçları

Öte yandan lider AEK'nın 4 puan gerisinde yer alan Panathinaikos play-off'larda iki maç daha oynayacak. İşte Panathinaikos'un kalan maçları:

15 Mayıs Çarşamba
PAOK - Panathinaikos

19 Mayıs Pazar
Panathinaikos - Olympiakos

Senin için hazırladığımız haberler