Fatih Terim'in öğrencisi Yunan yıldız, Galatasaray'a! Rekor transfer bedeli...

Özgür Koç
05.05.2024 - 13:13 | Son Güncellenme: 05.05.2024 - 13:33

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın, Fatih Terim'in teknik direktörlüğünü yaptığı Panathinaikos'un genç futbolcusunun peşinde olduğu iddia edildi. İşte detaylar...

Fatih Terim'in öğrencisi Yunan yıldız, Galatasaray'a! Rekor transfer bedeli...

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'de sezonun bitimine 4 hafta kala şampiyonluk yarışında Fenerbahçe'nin 4 puan önünde liderlik koltuğunda oturan Galatasaray, bir yandan da gelecek sezonun transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı kırmızılılar için Yunanistan'dan flaş bir transfer iddiası geldi.

Fotis Ioannidis iddiası

Yunan basınında Sportdog'da yer alan habere göre; Galatasaray'ın Mauro Icardi'nin Galatasaray'dan ayrılma ihtimalini göz önünde bulundurarak Panathinaikos'un 24 yaşındaki golcüsü Fotis Ioannidis'i transfer gündemine aldı.

Fatih Terim ve Acun Ilıcalı ilişkileri kullanabilir

Haberde, Galatasaray'ın Ioannidis transferinde avantajlı olduğu ve Fatih Terim ile Acun Ilıcalı'nın araya girmesiyle bu transferi gerçekleştirebileceği ifade edildi. Galatasaray'ın Ioannidis için Panathinaikos yönetimiyle pazarlıklara başlayacağı ve ilk bilgilerin bu görüşmelerin ardından ortaya çıkacağı kaydedildi.

Jardel için ödenen bonservis rekoru kırılabilir

Haberin detayında, Galatasaray'ın Türkiye'de sezonu şampiyon tamamlaması halinde Fotis Ioannidis için Panathinaikos'a 23.5 milyon euro ödeme yapabileceği iddia edildi. Sarı-kırmızılıların 20 milyon euro net bonservis ve 3.5 milyon euro bonuslar karşılığında Yunan golcüyü renklerine bağlayabileceği öne sürüldü.

Panathinaikos Başkanı Giannis Alafouzos'un transfere engel olmaması durumında Yunan golcünün gelecek sezon sarı-kırmızılı formayı giyeceği okuyuculara aktarıldı.

Piyasa değeri 10 milyon Euro

1.87 boyundaki çif ayaklı Fotis Ioannidis, Panathinaikos formasıyla bu sezon tüm kulvarlarda 43 karşılaşmada görev yaptı. Yunan golcü bu karşılaşmalarda 23 kez fileleri havalandırırken 9 kez de gol pası verdi. Yunanistan Milli Takımı'nın formasını da 10 kez terleten genç golcü, bu karşılaşmalarda 2 gol katkısı yaptı. Fotis Ioannidis'in güncel piyasa değeri 10 milyon euro olarak gösteriliyor. 

Senin için hazırladığımız haberler