Fenerbahçe transferde Serdar Saatçı’yı listenin ilk sırasına yazdı

İsa Kethüda
02.11.2023 - 08:22 | Son Güncellenme: 02.11.2023 - 08:30

Fenerbahçe, Luan Peres, Serdar Aziz ve Rodrigo Becao'nun sakatlanmasının ardından harekete geçti. Sarı-Lacivertli takımın transfer listesindeki isim belli oldu.

Fenerbahçe transferde Serdar Saatçı’yı listenin ilk sırasına yazdı

Bu sezon hem Trendyol Süper Lig'de hem de UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde yoluna emin adımlarla ilerleyen Fenerbahçe'de yaşanan sakatlıklar sonrası can sıkıyor. Sarı-Lacivertli yönetim, savunmaya takviye için harekete geçti.

Fenerbahçe'nin önceliği savunmaya takviye yapmak

Fanatik'te yer alan habere göre; önce Luan Peres ameliyat oldu, ardından Serdar Aziz, ayak bileğinden operasyon geçirdi. Sonra Djiku’nun ayağında kırık oluştu. Son olarak Becao’nun tendonunda kopma tespit edildi. Yönetim ve teknik ekip bu nedenle ocakta savunmaya takviye yapmayı gündeme aldı.

Çünkü Peres'in de Serdar Aziz'in de Becao'nun da sakatlıkları basit ve kısa süreli problemler değil. Uzun sürebilecek, sonrasında hemen form yakalatmayabilecek sakatlıklar yaşayan üç oyuncunun dönüşleri beklenildiği gibi olmayabilir. Olası bir plan tutmaması ihtimaline karşı yönetim stoper transferi için harekete geçti.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de stoper krizi! Sürpriz alternatif ve transfer...
Habere Git

Fenerbahçe, Serdar Saatçı ile ilgileniyor

Sarı-Lacivertliler, Portekiz’in Braga takımında forma giyen Serdar Saatçı’yı listenin ilk sırasına yazdı. 20 yaşındaki savunma oyuncusu için kiralama teklifi yapılması bekleniyor.

Yerli kontenjanı

Braga, geçtiğimiz sezon Serdar için Beşiktaş’a 1.5 milyon Euro bonservis ödemişti. Genç stoper, bu sezon 8 resmi maçta 671 dakika süre aldı. Sarı-Lacivertliler, özellikle yabancı kontenjanını kullanmamak için Serdar Saatçı’yı listenin ilk sırasına yazdı.

Alternatif de aranıyor

Ancak yönetimin, alternatif isimleri belirlemek adına da çalışmalar yaptığı öğrenildi. Teknik ekiple birlikte önümüzdeki günlerde bu konuyla ilgili bir toplantı gerçekleştirilmesi bekleniyor.

İlgini Çekebilir
Çebi ters köşe yapacak!
Habere Git

Öte yandan Serdar Saatcı'nın Braga ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027 yılına kadar devam ediyor.

Senin için hazırladığımız haberler