Rodrigo Becao’yu Taşıyan Uçak İstanbul Havalimanı’na İndi | Transfer Haberleri

İsa Kethüda
20.07.2023 - 00:30 | Son Güncellenme: 20.07.2023 - 08:03

Transfer haberleri.. Süper Lig takımlarından Fenerbahçe'nin, transfer görüşmelerine başladığı Brezilyalı stoper Rodrigo Becao, İstanbul'a geldi. İşte detaylar.

Rodrigo Becao’yu Taşıyan Uçak İstanbul Havalimanı’na İndi | Transfer Haberleri

AJANSSPOR-HABER

Dusan Tadic, Edin Dzeko, Ryan Kent, İrfan Can Eğribayat, Alexander Djiku, Umut Nayir ve Sebastian Szymanski ile sözleşme imzalayan Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, bir oyuncuyla daha anlaşma sağladı.

Fenerbahçe, Rodrigo Becao'yu KAP'a bildirdi

Sarı-lacivertli ekip, İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Udinese'de forma giyen Rodrigo Becao ile transfer görüşmelere başlandığını Kamu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gün içerisinde bildirmişti.

Becao sağlık kontrolünden geçecek

KAP'tan yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Rodrigo Nascimento França (Becao) 'nın transferi konusunda futbolcu ve kulübü Udinese Calcio ile görüşmelere başlanmıştır. Futbolcu, sağlık kontrollerinden geçmek ve görüşmeleri tamamlamak üzere İstanbul'a davet edilmiştir" ifadelerine yer verilmişti.

İlgini Çekebilir
Ali Koç'tan transfer sözleri: "Becao'dan sonra frene basacağız!"
Habere Git

Becao, İstanbul'a geldi

Fenerbahçe'nin transfer görüşmelerine başladığını duyurduğu Brezilyalı savunmacı Rodrigo Nascimento França (Becao), İstanbul'a geldi. Transferde adı uzun süredir sarı-lacivertliler ile anılan 27 yaşındaki savunmacı, İtalya'dan kalkan tarifeli uçakla İstanbul Havalimanı'na ulaştı.

Fenerbahçeli yetkililerce karşılanan Becao, havalimanında bazı vatandaşlarla fotoğraf çektirdi.

Kendisi için ayrılan araçla havalimanından ayrılan Becao, sağlık kontrollerinin ardından kendisini sarı-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza atacak.

10 milyon Euro

Basında yer alan haberlere göre; Fenerbahçe'nin 27 yaşındaki oyuncu için İtalyan kulübüne bonuslar dahil toplam 10 milyon Euro ödeyeceği ve 4+1 yıllık sözleşme imzalayacağı iddia edildi.

Becao'nun kariyeri

19 Ocak 1996 doğrumlu Rodrigo Becao, ülkesi Brezilya'da futbola başladı. 27 yaşındaki stoper, CSKA Moskova ve Udinese gibi kulüplerde forma giydi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta beklenen ayrılık gerçekleşti! Teklif kabul edildi...
Habere Git

Becao'nun performansı

Geçtiğimiz sezon Udinese formasıyla 28 resmi müsabakada görev alan Rodrigo Becao, 2 kez rakip fileleri havalandırırken, 1 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi. Brezilyalı savunmacı 11 maçta sarı kart, 1 maçta ise direkt kırmızı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler