Fenerbahçe'de Itoduis İstemese de Calathes İle Yollar Ayrılıyor!

Burak Alaca
17.07.2023 - 17:57 | Son Güncellenme: 17.07.2023 - 18:22

EuroLeague'deki temsilcimiz Fenerbahçe Beko'da koç Dimitris Itoudis'in takımda kalmasını istediği Yunan oyun kurucu Nick Calathes ile yollar ayrılıyor.

Fenerbahçe'de Itoduis İstemese de Calathes İle Yollar Ayrılıyor!

AJANSSPOR-HABER

Türk Hava Yolları EuroLeague'de mücadele eden temsilcimiz Fenerbahçe Beko'da transferler hız kesmeden devam ederken, gidecek isimler de büyük merak konusu oldu. Sarı-Lacivertliler'de bir ayrılık daha kapıya dayandı.

Fenerbahçe'de Nick Calathes yolcu

Yunan gazeteci Alessio Teresi'nin haberine göre Fenerbahçe Bekoi sözleşmesi 2024 yazında bitecek 34 yaşındaki guard Nick Calathes ile yollarını ayıracak. 

Itoudis'in tercihi ayrılık değildi

Sarı-Lacivertliler'in başarılı koçu Dimitris Itoudis geçtiğimiz sezon göreve gelir gelmez Barcelona'dan ayrılan Nick Calathes'i transfer etmişti. İddialara göre Koç Itoudis, Yunan Milli Takımı'ndan öğrencisinin ayrılığına sıcak bakmıyor.

Kısa transferi için F.Bahçe'nin eli rahatlayacak

Fenerbahçe geçtiğimiz haftalarda oyun kurucu rotasyonu için ilgilendiği Darius Thompson ve Kostas Sloukas'ın transferinde mutlu sona ulaşamadı. Nick Calathes'in 1.5 milyon dolarlık kontratından çıkılması halinde Sarı-Lacivertliler'in transferde işi kolayaşacak.

F.Bahçe'yi istenilen noktaya götüremedi

Fenerbahçe Beko'nun EuroLeague'de hızlı bir giriş yaptığı sezona iyi başlayan 34 yaşındaki Yunan guard sezonun kalan bölümünde inişli çıkışlı bir performans sergiledi. Sarı-Lacivertli forması EuroLeague'de 39 defa terleten 1.96'lık yıldız; 8.0 sayı, 4.9 asist, 1.1 top çalma, 4.0 ribaunt ortalamaları ile müadele etti.

Kanarya'dan geleceğe yatırım

Fenerbahçe oyun kurucu rotasyonu için geleceğe yönelik bir hamle yaptı. Sarı-Lacivertliler, EuroLeague ekibi Partizan KK'edn 22 yaşındaki İsrailli guard Yam Madar ile sözleşme imzaladı.

Senin için hazırladığımız haberler