Fenerbahçe Beko'da Melih Mahmutoğlu'dan şampiyonluk sözleri

Orhan Gülek
13.06.2022 - 22:38 | Son Güncellenme: 13.06.2022 - 23:10

ING Basketbol Ligi'nde Anadolu Efes'i devirerek şampiyonluğunu ilan eden Fenerbahçe Beko'da maç sonu oyuncular açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Fenerbahçe Beko'da Melih Mahmutoğlu'dan şampiyonluk sözleri

AJANSSPOR - HABER

ING Basketbol Süper Ligi play-off final serisi dördüncü maçında Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu müsabakayı kazanan Fenerbahçe Beko kupanın sahibi oldu.

Fenerbahçe Beko’da Marko Guduric 16 sayı, 5 ribaund, 5 asist; Nando De Colo 17 sayı, 2 ribaund, 4 asist; Jan Vesely 18 sayı, 7 ribaund, 3 asist; Melih Mahmutoğlu 13 sayı, 2 ribaundla mücadele etti.

Karşılaşma sonrası Fenerbahçe Beko'da oyuncular açıklamalarda bulundu. 

Melih Mahmutoğlu: "Çok değerli bir takımı yendik"

Fenerbahçe Beko kaptanı Melih Mahmutoğlu  "Bu kulüp bunu hak ediyor, taraftarımız bunu hak ediyor. Daha iyi yerlere gelebilirdik. Çok değerli bir takımı yendik. Onları da tebrik ederim.  Çok mutluyuz. Biz bu sezon Türkiye Ligi'nde şampiyon olmayı hak ettik. Lider bitirdik ve kaliteli takımlara karşı oynadık. Bizim için çok değerliydi. Bu kulüp şampiyonluğu hak ediyor. Şampiyonluğu yaşattığımız için çok mutluyuz. Fenerbahçe taraftarına armağan olsun. Vesely'in durumunu bilmiyoruz ama Fenerbahçe için büyük katkılar sağladı. Hiçbir zaman unutulmayacak. Tüm play-off serisinde çok iyi oynadı. Gönül isterdi ki Vesely ile uzun süre oynayalım. Bakalım neler olacak. Maç içinde gerginlikler olmuştur. Bir problemimiz yok. Ergin abimizle de bir sorun yok. Maç içinde kaldı hepsi. Onlar da çok yoruldular. Anadolu Efes'i de tebrik ederim." dedi.

İlgini Çekebilir
Fener, Avrupa Şampiyonu'nu yener! ŞAMPİYON
Habere Git

Nando de Colo: "Çok mutluyuz"

Fenerbahçe Beko'nın Fransız basketbolcusu Nando de Colo ise: "Tüm sezon boyunca inanılmazdı. Belki de Avrupa’nın en iyi takımına karşına oynadık ve bunu başardık. Çok mutluyuz" şeklinde konuştu.

Jan Vesely: "Oğlumun ilk şampiyonluğu oldu"

ING Basketbol Süper Ligi final serisi MVP'si seçilen Jan Vesely ise maç sonu şu ifadeleri kullandı:

"Çok mutluyum. Harika bir final serisi oynasık. İki kez EuroLeague şampiyonu olan rakibimiz vardı. Kolay değildi. Biz buna inandık ve başardık. Oğlumun ilk şampiyonluğu oldu."

Ahmet Düverioğlu: "Sonunda kupayı kazandık"

Fenerbahçe Beko'da pivot pozisyonunda oynayan Ahmet Düverioğlu ise: "Çok mutluyuz. İnişli çıkışlı zamanlarımız oldu. Sezonu iyi yerde kapattık. EuroLeague de istediğimiz olmadı ama sonunda kupayı kazandık." dedi.

Devin Booker: "Türkiye'de ilk şampiyonluğum"

Amerikalı basketbolcu Devin Booker ise şampiyonluk maçı sonrası "Harika hissediyorum. Türkiye'de ilk şampiyonluğum. Herkes bunun için çalıştı. Taraftarımız muhteşemdi onlara armağan ediyorum." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler