Fenerbahçe, Anthony Martial'ı listesine aldı

İsa Kethüda
14.12.2023 - 11:33 | Son Güncellenme: 14.12.2023 - 11:52

Fenerbahçe, İngiltere Premier Ligi takımlarından Manchester United'ın yollarını ayırmaya hazırlandığı Anthony Martial'ı transfer listesine aldı. Detaylar.

Fenerbahçe, Anthony Martial'ı listesine aldı

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Manchester United, Fransız yıldız Anthony Martial ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor.

Anthony Martial'in opsiyonu kullanılmayacak

İngiliz basınında yer alan bilgilere göre Kırmızı Şeytanlar, Anthony Martial'in sözleşmesinde bulunan 1 yıllık opsiyonu kullanmayı düşünmüyor. 

Fenerbahçe, Martial ilgileniyor

2024 yazında serbest kalacak olan Fransız golcüye Trendyol Süper Lig'inden talip çıktı. Fanatik'te yer alan bilgilere göre; şampiyonluk yarışına devam ederken bir yandan da transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'nin, Manchester United'ın yıldızı Anthony Martial ile ilgilendiği iddia edildi. 

İlgini Çekebilir
Rus devi Aboubakar'ın peşinde
Habere Git

Erik Ten Hag kadroda düşünmüyor

Manchester United Teknik Direktörü Erik Ten Hag'ın kadroda düşünmediği forvet oyuncusu ile devre arasında yolların ayrılması bekleniyor. 

Fenerbahçe'nin de kısa süre içerisinde oyuncunun menajeriyle temas kuracağı gelen bilgiler arasında.

Birçok takım peşinde

Ayrıca, 28 yaşındaki futbolcunun tek talibi Fenerbahçe değil. Yıldız oyuncuyu, sarı-lacivertlilerin haricinde Premier Lig ekiplerinden West Ham United, Serie A kulübü Inter ve 2 Suudi Kulübü'nün daha istediği öğrenildi. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da ayrılık! Son maçına çıktı...
Habere Git

Bu sezonki performansı

Bu sezon 19 karşılaşmaya çıkan 28 yaşındaki yıldız oyuncu 2 gol ve 2 asist kaydetti. 

Senin için hazırladığımız haberler