Fenerbahçe, Jayden Oosterwolde Transferini Resmen Açıkladı

Ali Bozkurt
28.01.2023 - 23:51 | Son Güncellenme: 29.01.2023 - 00:03

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, sol bek arayışını Parma'nın genç yeteneği Jayden Oosterwolde ile tamamladı. Sarı-Lacivertliler genç oyuncuyu resmen açıkladı.

Fenerbahçe, Jayden Oosterwolde Transferini Resmen Açıkladı

AJANSSPOR HABER

Ara transfer döneminde Fenerbahçe, Parma'nın genç sol bek oyuncusu Jayden Oosterwolde'yi resmen kadrosuna katıyor. Sarı-lacivertliler, genç oyuncunun transferi için görüşmelere başladığını resmen açıkladı. Detaylar...

Resmen açıklandı

Fenerbahçe, Jayden Oosterwolde'nin transferi için oyuncu ve kulübü Parma ile görüşmelere başlandığını açıkladı. Sarı-Lacivertliler, ''Kulübümüz Jayden Quinn Oosterwolde’nin transferi konusunda oyuncu ve kulübü Parma Calcio 1913 ile görüşmelere başlamıştır. Oyuncu, 29 Ocak Pazar günü görüşmeleri yapmak, sağlık kontrolünden geçmek ve süreci ilerletmek üzere İstanbul’a gelecektir.'' paylaşımında bulundu.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe, Barcelona'dan genç yıldızı transfer etti!
Habere Git

Sarı lacivertliler, Oosterwolde’yle 4.5 yıllık sözleşme imzalayacak. Hollandalı sol bek, 21 yaş altı futbolcu statüsünde sayılacak.

Twente alt yapısında yetişen 1.89 boyundaki Jayden Oosterwolde, Parma forması ile bu sezon 19 maça çıktı, 1 gol kaydetti.

Süper Lig güncel puan durumu

Senin için hazırladığımız haberler