Fenerbahçe maçı öncesi ayrılık! Konyaspor Fahrudin Omerovic ile yolları ayırdı

Ali Bozkurt
29.04.2024 - 14:12 | Son Güncellenme: 29.04.2024 - 14:21

Trendyol Süper Lig'de Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Konyaspor'da teknik direktör Fahrudin Omerovic ile yolların ayrıldı. Yeşil-Beyazlı ekip resmen duyurdu.

Fenerbahçe maçı öncesi ayrılık! Konyaspor Fahrudin Omerovic ile yolları ayırdı

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'de hafta sonu Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Konyaspor'da teknik direktör ile yollar ayrıldı.  Konyaspor Yönetimi, teknik direktör Fahrudin Omerovic ile yollarınu ayırdığını duyurdu.

Resmen açıklandı

Konyaspor, teknik direktör Fahrudin Omerovic ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdıklarını açıkladı.

Teşekkür mesajı paylaşıldı

Konyaspor, Fahrudin Omerovic'le yollarını ayırdığını açıkladı. Kulüpten yapılan açıklamada "Teknik Direktörümüz Fahrudin Omerovic ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık. Kulübümüze verdiği hizmetlerden dolayı Fahrudin Omerovic’e teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz." denildi.

Ali Çamdalı takımın başına geçecek

Yeşil-beyazlı kulüp, teknik direktör Hakan Keleş ile yolları ayırmasının ardından 16 Ocak 2024 tarihinde daha önce Aykut Kocaman'ın yardımcı antrenörlüğünü yapan Fahrudin Omerovic'ı takımın başına getirdi. Yeşil- beyazlı ekibi sezon sonuna kadar sportif direktör Ali Çamdalı yönetecek.

Fahrudin Omerovic'in Konyaspor istatistikleri

Bu sezon Süper Lig'de Konyaspor maçında 14 maça çıkan Fahrudin Omerovic, 4 galibiyet alırken 5 mağlubiyet ve 5 beraberlikle sahadan ayrıldı. Türkiye Kupası'nda ise 3 maçta 2 galibiyet 1 maplubiyet aldı. Toplamda 17 maçta takım başında görev alan Omerovic, 1.35 MBPO sahip oldu.

Hakan Keleş'in yerine göreve gelen Omerovic, yeşil-beyazlı takımın başında çıktığı 14 lig maçında 4 galibiyet, 5 mağlubiyet ve 5 beraberlik alarak 17 puan elde etti. Bu maçlarda 16 gol atan yeşil-beyazlılar, kalesinde ise 15 gol gördü.

Senin için hazırladığımız haberler