Fenerbahçe, Nick Galis Turnuvası'nda Ergin Ataman'lı Panathinaikos'a rakip oluyor

Akın Ungan
15.09.2023 - 13:20 | Son Güncellenme: 15.09.2023 - 13:29

Fenerbahçe, Rodos adasının en büyük spor etkinliklerinden ve Yunanistan'ın en iyi basketbol turnuvalarından biri Nick Galis Uluslararası Turnuvası'na katılıyor.

Fenerbahçe, Nick Galis Turnuvası'nda Ergin Ataman'lı Panathinaikos'a rakip oluyor

AJANSSPOR HABER

Rodos adasının en büyük spor etkinliklerinden ve Yunanistan'ın en iyi basketbol turnuvalarından biri olan Nick Galis Uluslararası Turnuvası başlıyor.

15-17 Eylül tarihleri arasında Kallithea Sports Arena'da gerçekleşecek turnuvaya Panathinaikos, ve Maccabi Tel Aviv'le birlikte Fenerbahçe Beko da katılıyor.

Unutulmaz dostluk maçları

Üç iddialı takımın, üç heyecanlı hazırlık maçında mücadele edeceği turnuva, Euroleague basketbol sezonuna heyecan verici bir başlangıç vaat ediyor. Yeni EuroLeague sezonunun başlamasına günler kala Fenerbahçe, başantrenörlüğünü Ergin Ataman'ın yaptığı  Panathinaikos ve İsrail temsilcisi Maccabi Tel Aviv ile karşı karşıya gelecek.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe maçında skandal hata! Kazandığı halde mağlup sayılabilir
Habere Git

Rodos'ta Nick Galis ödüllerinin açılışı

Bu yılki turnuva aynı zamanda basketbol dünyasına küresel ölçekte önemli katkıları olan kişileri ödüllendirecek Nick Galis Ödüllerinin açılışını da kapsıyor. Ödül alanlar arasında Giannis Antetokounmpo (ödülü kendisi adına kardeşi Kostas Antetokoumpo alacak), Giannakopoulos ailesinin temsilcileri, Shimon Mizrahi (Maccabi Tel Aviv'in sahibi) ve Doron Jamchi (İsrail basketbolunun efsanesi) yer alacak.

S Sport Plus’ta yayınlanacak

Nick Galis Uluslararası Turnuvası maçları, Türkiye (S Sport Plus), İsrail (Sport 5) ve Yunanistan'daki  (Action24) kanalları tarafından canlı olarak yayınlanacak ve dünyanın dört bir yanındaki basketbol tutkunları tarafından izlenebilecek.

Turnuva takvimi

15 Eylül Cuma, saat 16.00: Maccabi Tel Aviv – Fenerbahçe Beko
16 Eylül Cumartesi, saat 17.00: Panathinaikos – Fenerbahçe Beko
17 Eylül Pazar, saat 17.00: Panathinaikos – Maccabi

Senin için hazırladığımız haberler