Fenerbahçe Opet final serisinde Eczacıbaşı'nı geride bıraktı

Aleyna Gürgen
15.04.2024 - 20:26 | Son Güncellenme: 15.04.2024 - 20:47

Vodafone Sultanlar Ligi ekiplerinden Fenerbahçe Opet ligin final serisi üçüncü maçında Eczacıbaşı Dynavit'i 3-0 yendi. İşte maçın özeti...

Fenerbahçe Opet final serisinde Eczacıbaşı'nı geride bıraktı

Sultanlar Ligi'nde fianl serisi devam ediyor. Bu akşam Fenerbahçe Opet ve Eczacıbaşı'nın karşılaştığı final serisi üçüncü maçında sahadan 3-0 galip ayrılan taraf Sarı Melekler oldu. Fenerbahçe, seride ise 2-1 öne geçti.

Sarı Melekler maça önde başladı

Fenerbahçe Opet ve Eczacıbaşı, Sultanlar Ligi final serisi üçüncü maçında karşılaştı. Fenerbahçe, Turuncu-Beyazlılar  karşısındaki ilk sette 25-18 üstün geldi. Sarı-Melekler karşılaşmada 1-0'lık avantaj yakaladı. Fenerbahçe'de Eda Erdem ilk sette 4 buldu. 

Fenerbahçe avantajını katladı

Maçın ikinci setinde ise Fenerbahçe 7-2 önde başladı. Sarı Melekler'in üstünlüğü ile devam eden sette Eczacıbaşı Dynavit aradığını bulamadı ve  25-19 geride kaldı. Fenerbahçe Opet, ikinci seti de kazanması ile karşılaşmadaki avantajını 2-0'a getirdi. Sarı-Lacivertli takımdan Eda Erdem 9, Melissa Vargas ise 13 sayı kaydetti.

İlgini Çekebilir
Nataliya Goncharova ve takımından Ebrar Karakurt'a tepki çeken özür!
Habere Git

Fenerbahçe Opet final serisinde öne geçti

Eczacıbaşı, Fenerbahçe Opet ile karşılaştığı final serisi üçüncü maçının son 15-14 öne geçti. Maçta kurduğu üstünlük kısa süren Eczacıbaşı bu sette de aradığını bulamadı. Sarı Melek maçın üçüncü ve son setini de 25-22 kazandı ve maçtan 3-0 galip ayrıldı. Fenerbahçe Opet, final serisinde ise 2-1 öne geçti. Sarı-Lacivertli ekipten Melissa Vargas 20, Eda Erdem 19, Arina Fedorovtseva 8 sayı bulurken Turuncu-Beyazlılardan ise Tijana Boskovic 17, Hande Baladın 8, Irina Voronkova ise 5 sayı kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler