Fenerbahçe Opet'in milli yıldızının adı Ankara'daki parka verildi

Aleyna Gürgen
23.04.2024 - 00:38 | Son Güncellenme: 23.04.2024 - 01:06

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çamlıca Parkı'na Vodafone Sultanlar Ligi'nde Fenerbahçe Opet forması giyen milli voleybolcu Gizem Örge'nin adını verdi.

Fenerbahçe Opet'in milli yıldızının adı Ankara'daki parka verildi

Fenerbahçe Opet'ten Gizem Örge'nin adı Ankara'da bir parka verildi. Eski adı Çamlıca Parkı olan parkın ismi Gizem Örge Parkı olarak değiştirildi. 

Çamlıca Parkı artık Gizem Örge Parkı

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde bulunan Çamlıca Parkı'nın ismi değiştirildi. Ankara Büyükşehir Belediyesi parkın adını Fenerbahçe Opet'in Ankaralı milli oyuncusu Gizem Örge'nin adıyla değiştirerek 'Gizem Örge Parkı' yaptı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe Opet'te Meryem Boz ile yollar ayrıldı: İşte transfer olduğu takım
Habere Git

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından geçtiğimiz haftalarda alınan karar için ise şu ifadelere yer verildi: "Yenimahalle İlçesi Çamlıca Mahallesi sınırlarında bulunan  “Çamlıca Parkı” isminin “Gizem ÖRGE Parkı” olarak değiştirilmesine ilişkin İsimlendirme Komisyonunun 24.11.2023 tarihli ve 145 sayılı Raporu Büyükşehir Belediye Meclisimizin 14.12.2023 tarihli toplantısında okundu. Konu üzerinde yapılan görüşmelerden sonra; Yenimahalle İlçesi Çamlıca Mahallesi sınırlarında bulunan  “Çamlıca Parkı” isminin “Gizem ÖRGE Parkı” olarak değiştirilmesine ilişkin İsimlendirme Komisyonu Raporu oylanarak oylamaya katılan 130 üyenin oyuyla oybirliği ile kabul edildi."

Senin için hazırladığımız haberler