Fenerbahçe Opet'te Meryem Boz ile yollar ayrılıyor!

Aleyna Gürgen
10.04.2024 - 16:17 | Son Güncellenme: 10.04.2024 - 16:36

Vodafone Sultanlar Ligi ekiplerinden Fenerbahçe Opet'te Filenin Sultanları'nın pasör çaprazı Meryem Boz için ayrılık çanları çalıyor. İşte detaylar...

Fenerbahçe Opet'te Meryem Boz ile yollar ayrılıyor!

Yeni sezon öncesi Sultanlar Ligi ekipleri kadro çalışmalarını sürdürüyor. Son olarak tecrübeli voleybolcu Meryem Boz'un bu sezın sonunda Fenerbahçe Opet'ten ayrılacağı öne sürüldü. 

Meryem Boz, Fenerbahçe'den ayrılıyor mu?

TRT Spor'dan Enes Yalnız'ın aktardığı bilgilere göre sezon sonu Fenerbahçe Opet'te ayrılık yaşanacak. Son dakika bir değişiklik olmazsa Sarı-Lacivertli ekibin 36 yaşındaki pasör çaprazı Meryem Boz sezon sonunda takımdan ayrılacak. 

İlgini Çekebilir
Ne yaptın Melissa Vargas! Herkes bu hareketi konuşuyor
Habere Git

Meryem Boz kimdir?

Milli voleybolcu Meryem Boz, 3 Şubat 1988'de Eskişehir'de dünyaya geldi. Kariyeri boyunca birçok farklı takımda forma giyen Boz, Türkiye'de İlbank, Halkbank, Fenerbahçe, Bursa BBSK, Nilüfer Belediyespor, Seramiksan SK, Galatasaray, Aydın Büyükşehir Belediyespor ve VakıfBank'ta yer aldı. Tecrübeli pasör çaprazı ayrıca Polonya'da Atom Trefl Sopot ve Tayland'da Nakornnont için ter döktü. 

Fenerbahçe Opet final serisini zaferle açtı

Vodafone Sultanlar Ligi play-off finalinde Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit ile eşleşti. İki ekip arasında oynanacak olan 5 maçtan 3 galibiyet ile dönen tarafın şampiyonluğunu ilan edeceği seride ilk maç dün akşam oynandı. Sarı-Lacivertliler ise final serisinin ilk maçında Eczacıbaşı'nı 3-1 mağlup ederek seride 1-0'lık önemli bir avantaj yakaladı. 

İlgini Çekebilir
Muratpaşa Belediyesi'ne ikinci Marina Markova mı geliyor? Transfer bitti
Habere Git

Fenerbahçe Opet ve Eczacıbaşı play-off ikinci maçı ne zaman?

Beş maçtan üç galibiyet alan ekibin şampiyon olacağı serinin ilk maçında galip gelen ekip 3-1'lik skor ile Fenerbahçe Opet oldu. Serinin ikinci maçı ise 13 Nisan Cumartesi günü Fenerbahçe Opet'in ev sahipliğinde oynanacak.

Senin için hazırladığımız haberler