Fenerbahçe sol bek transferi için dakika sayıyor!

Cüneyt Muharremoğlu
23.01.2023 - 09:09 | Son Güncellenme: 23.01.2023 - 09:15

Transferde sıcak saatler geçiren Fenerbahçe, sol bek Jayden Oosterwolde'yi kadrosuna katmaya çok yakın. İşte Parma'ya yapılan teklif ve haberin detayları...

Fenerbahçe sol bek transferi için dakika sayıyor!

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'de Galatasaray'ın ardından ikinci durumda bulunan Fenerbahçe, teknik direktör Jorge Jesus'un isteği doğrultusunda kadrosunu güçlendirmek için çalışmaları sürdürüyor. Jesus'un savunmanın sol tarafında istediği trensfer için sona yaklaşıldı. 

Teklif 6.5 milyon Euro ve bonuslar

İtalyan gazeteci Nicolo Schira'nın haberine göre; Fenerbahçe, Serie B takımlarından Parma'da forma giyen Jayden Oosterwolde için 6.5 milyon Euro ve bonuslardan oluşan bir teklif hazırladı. 

Jayden Oosterwolde ile anlaşma tamam

Sarı lacivertliler, Jayden Oosterwolde ile sözleşme konusunda anlaştı. Oyuncunun 2027'ye kadar kendisini Fenerbahçe'ye bağlayacak kontrata imza atmaya hazır olduğu belirtiliyor. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'nin genç yeteneği kiralık gidiyor!
Habere Git

19 maçta 1 gol attı

Kulüplerin anlaşmasından sonra Fenerbahçe, transferi resmen açıklayacak.  Bu sezon Parma formasıyla 19 resmi maça çıkan Oosterwolde, 1 gol atma başarısı gösterdi. Oyuncu sezon başında Twente'den Parma'ya 3 milyon Euro bonservis bedeliyle gelmişti.

Jesus, sol bek isteğini resmen dile getirdi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, devre arasıda iki bölgeye transfer istediğini söylemiş ve bunun stoper ve sol bek pozisyonu olduğu belirtmişti.

Adana Demirspor'dan Samet Akaydin alındı

Jesus'un isteği doğrultusunda Adana Demirspor'un 28 yaşındaki stoperi Samet Akaydin, devre arasında 3.8 milyon Euro bonservis bedeliyle Fenerbahçe kadrosuna katıldı.

İlgini Çekebilir
Ümraniyespor, Jesus'u hedef aldı: Dedeye sahip çıkın!
Habere Git

Kadrodaki tek sol bek Ezgjan Alioski 

Jesus, kadrosunda orjinal mevkisi sol bek olan tek futbolcunun Ezgjan Alioski olduğunu söyleyerek transfer istemesinden sonra Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki, çalışmalarının sürdüğünü açıklamıştı. 

Ferdi Kadıoğlu sağ beke geçiyor

Jayden Oosterwolde transferi tamamlanırsa sol bekte görev yapan Ferdi Kadıoğlu, sağ beke geçecek. Jesus'un Kadıoğlu'nu orta sahada da değerlendirebileceği belirtiliyor.

Senin için hazırladığımız haberler