Fenerbahçe'de 6 numara operasyonu! Al-Musrati ve Diaz ile görüşülüyor

Akın Ungan
06.09.2023 - 09:29 | Son Güncellenme: 06.09.2023 - 09:45

6 numara transferi için çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, Braga'dan Al-Musrati ve Uruguay takımı Liverpool F.C. forması giyen Fabricio Diaz ile görüşüyor.

Fenerbahçe'de 6 numara operasyonu! Al-Musrati ve Diaz ile görüşülüyor

Trendyol Süper Lig ve Avrupa'da başarı hedefiyle sezona başlayan Fenerbahçe, transfer çalışmalarına devam ediyor. Sarı-Lacivertliler, orta sahada 6 numara pozisyonuna takviyede bulunmak için harekete geçti.

Al-Musrati ve Diaz ile görüşülüyor

Fanatik'te yer alan habere göre Ali Koç yönetimi, transfer listesindeki iki önemli futbolcu ile görüşmelere başladı. Braga'da forma giyen Ali Mohamed Al-Musrati ve Uruguay'ın Liverpool FC takımında kaptanlık yapan genç oyuncu Fabricio Diaz, Fenerbahçe'nin görüştüğü iki isim.

Al-Musrati için 15 milyon Euro!

Portekiz Ligi'nde mücadele eden Braga'nın orta sahada en güvendiği isimlerden biri Ali Mohamed Al-Musrati. Dolayısıyla Portekizliler Al-Musrati'nin ayrılmasına sıcak bakmıyor. Fakat Fenerbahçe, yaptığı teklifle Braga yönetimini ikna etmeye hazır. Ali Koç, Libyalı futbolcu için Braga'ya bonuslarla birlikte 15 milyon Euro önerdi.

İlgini Çekebilir
Gidiyorlardı! Kartal 5 ismi takımda tuttu...
Habere Git

İşte Diaz için masadaki teklif

Fenerbahçe, Uruguay'ın genç yeteneğini de kadrosuna katmak için girişimlerde bulundu. Sarı-Lacivertliler Uruguay Ligi'nden Liverpool'a 20 yaşındaki orta saha için 8 milyon Euroluk transfer teklifinde bulundu. Fakat Liverpool yönetiminin 9 milyon Euro talep ettiği belirtildi.

Al-Musrati'nin performansı

Braga'nın 27 yaşındaki önliberosu Al-Musrati, geçen sezon 41 müsabakada görev aldı. Çıktığı maçlarda 5 kez gol sevinci yaşayan futbolcu, 2 de asist kaydetti. Al-Musrati, 9 maçta sarı kart gördü.

Diaz'ın performansı

20 yaşında olmasına rağmen hem takımının hem de Uruguay U-20 Milli Takımı'nın kaptanlığını üstlenen Fabricio Diaz, 2022/23 sezonunda 16 maçta süre buldu. Takımına gol katkısı sunamayan futbolcu, 1 defa arkadaşlarına gol pası verdi. Genç önlibero, 4 mücadelede sarı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler