Fenerbahçe, Attila Szalai'yi satarsa Rodrigo Becao'yu transfer edecek

28.08.2022 - 10:22 | Son Güncellenme: 28.08.2022 - 10:31

Fenerbahçe, birçok takımın transfer listesinde olan ve son olarak Zenit'ten 17 milyon Euroluk teklif gelen Attila Szalai satması halinde yerine alacağı ismi buldu.

Fenerbahçe, Attila Szalai'yi satarsa Rodrigo Becao'yu transfer edecek

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, stoper mevkine yapılacak takviye için Attila Szalai'nin durumunun netleşmesini bekliyor. 

Zenit 17, West Ham 16 milyon teklif etti

Macar futbolcunun astronomik bir bonservis bedeliyle satılması yüksek ihtimal olarak görülüyor. En ciddi talipli ise sarılacivertlilerin kapısını 17 milyon Euro artı bonuslara çalan Zenit. West Ham'ın önerisi ise 16 milyon Euro civarında. 

Szalai'nin yerine ilk aday Rodrigo Becao

Sabah'ın haberine göre Szalai'nin yerine sağ stoper almayı planlayan Fenerbahçe, listenin başına Udinese'den Rodrigo Becao'yu yazdı. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de sıcak gelişme... Türkiye ile Yunanistan yine beraberler!
Habere Git

Udinese 10 milyon Euro istedi

Yapılan ilk temaslarda İtalyan ekibi 10 milyon Euro bonservis bedeli artı bonus talebinde bulundu. Kanarya ise bu transferi makul bir rakam karşılığında bitirmeyi planlıyor.

Sözleşmesi 2024'te bitiyor

2019-20 sezonunda Brezilya ekibi Bahia'dan 1.6 milyon Euro karşılığında Serie A ekibi Udinese'ye transfer olan 26 yaşındaki futbolcu, geçtiğimiz sezon 36 maçta forma giyip 2 gol ve 1 asist kaydetti. Güncel piyasa değeri 6 milyon Euro olan Rodrigo Becao yeni sezonda takımının 3 maçında da 90'ar dakika sahada kalırken 1 gol ve 1 asistlik katkı yaptı.

Brezilyalı futbolcunun takımıyla olan sözleşmesi 2024 yılı Haziran ayı sonunda bitiyor. 

Senin için hazırladığımız haberler